Новини

Міфи та реалії навчання у Європі обговорювали чернігівці

У понеділок 22 лютого у Чернігові відбулося засідання Дискусійного Клубу на тему «Вища освіта в європейському Союзі: міф чи реальність. Основні тренди та виклики для українських студентів». Чернігів став першим містом, де стартували такі дебати в рамках проекту «ЄС: вибір молоді». Проект «ЄС: вибір української молоді»  є ініціативою, що фінансується Представництвом Європейського Союзу в Україні, виконавцем проекту виступає  ГО "Молодіжна Альтернатива".

Детальніше...
 

Навчання ВПО з числа молоді в Дніпропетровську

15-17 лютого молоді переселенці з Донбасу вчились громадському активізму та напрацьовували пропозиції для влади як покращити життя в громаді для себе та інших в м. Дніпропетровськ.

Детальніше...
 

27-28 лютого – Всеукраїнський форум “HR Today Lviv 2016″ від JCI Youth!

27-28 лютого у Львові ідбудеться молодіжний професійний форум «HRToday Lviv 2016».

Детальніше...
 

Конкурс відео «Бути європейцем»

4 лютого Представництво ЄС в Україні оголошує початок конкурсу відеороликів на тему Європи в рамках проекту «ЄС: вибір української молоді». Усі учасники отримають сувеніри, а власники найкращих відео – цінні призи.

Детальніше...
 

Школа Молодої Демократії

Молодих представників ОМС та НУО з м. Києва та Вінницької, Тернопільської, Одеської, Дніпропетровської областей, для яких пріоритетом є розвиток власного регіону/області, співпраця влади з громадою та активна участь у процесі децентралізації - запрошуємо взяти участь у багатоетапному, польсько-українському проекті «Школа Молодої Демократії».

Детальніше...
 

Урочисті збори НМРУ: натхнення та нові звершення для молодіжних громадських об’єднань

Першу річницю, у дружньому колі активних та небайдужих молодих людей, відсвяткувала громадська спілка «Національна Молодіжна Рада України». Зібрання відбулося 30 січня в університеті ім. О.О. Богомольця. В цей день учасників НМРУ та гостей заходу привітав заступник Міністра молоді та спорту України Сергій Митрофанський. Не обійшлось і без європейських партнерів, які нині всіляко намагаються підтримувати українську молодь. Серед них були: представник Європейського молодіжного форуму Єва Куневік`юте, уповноважений Німецького Національного Комітету з міжнародного співробітництва Лізі Маєр та віце-президент Національної молодіжної ради Республіки Молдова Анни Індуіту.

Детальніше...
 

Model European Union Strasbourg (MEUS) 201

МЕГА-ГІПЕР-СУПЕР НОВИНА! Молодіжна Альтернатива э офіційним партнером проекту Model European Union Strasbourg (MEUS) 2016.

Детальніше...
 

УВАГА! Проект для молоді серед ВПО!

"Молодь з числа ВПО: допомогти собі та іншим у пошуку рішень нагальних проблем". Дніпропетровськ 15-17 лютого 2016р.

Детальніше...
 

17 січня 2016 відбувся перший тренінг для інтернів на тему «Механізми взаємовідносин влади і громади в Україні».

На тренінгу були присутні 25 інтернів, які отримали чудову можливість дізнатися більше про:

Детальніше...
 

Інтерни «Молодіжної Альтернативи» - це краща молодь нашої держави!

Новий етап розпочався в житті вмотивованих, амбіційних і креативних молодих інтернів, які впродовж шести місяців стажуватимуться в єдиному законодавчому органі влади України - Верховній Раді.

Детальніше...
 


Сторінка 8 з 36

Відео

English version