Новини

Річний звіт

Починаючи з 1997 рому, Молодіжна Альтернатива працює заради створення нових можливостей для молодих українців та українок – щоб вони могли вчитися та приймати участь у процесі демократизації та виробленні політик шляхом розбудови програм стажувань на національному та локальному рівнях.

Детальніше...
 

Бажаєте стати кращим з кращих! Для Вас - Програма «Студенти для Парламенту»

ГО «Молодіжна Альтернатива»  оголошуює конкурс на стажування молоді у Верховній Раді України на 2017 рік.

Детальніше...
 

Школа Молодої демократії. Локальні ініціативи

У цій публікації представлено локальні ініціативи, реалізовані учасниками програми «Школа Молодої Демократії». Ці ініціативи – практичні завдання, метою яких було залучення громадськості до вирішення локальних проблем та прийняття рішень у локальних справах. Всі описані в даній публікації дії відповідають загальному поняттю «громадянська партисипація».

Детальніше...
 

Останній етап проекту “Молодь з числа ВПО: допомогти собі та іншим у пошуку рішень нагальних проблем” пройшов Києві 12-14 листопада 2016р.

Метою проекту є встановлення діалогу між молоддю серед ВПО та владою, волонтерами, представниками НУО тощо; руйнація стереотипів у сприйнятті один одного; формування простору, де можна почути думки одне одного та виробити спільне бачення вирішення конфліктів та проблем молоді серед ВПО; обмін досвідом у громадській діяльності; навчання учасників впливати на владу, змушувати владу чути громаду; встановлення тісних контактів між активною молоддю задля ефективної співпраці.

Детальніше...
 

Молоді активісти та експерти обговорили та виробили рекомендації до законопроекту «Про молодь»

З 20 по 21 жовтня в Києві відбулася зустріч-дискусія молодих активістів, представників громадських організацій та експертів зі всіє України для обговорення та доопрацювання ключових положень та статей законопроекту «Про молодь». Молодіжну альтернативу представляли Олександра Степаненко та Устименко Олег.

Детальніше...
 

Майбутнє країни за молоддю

Такого висновку дійшли учасники та лідери громадських організацій у Дружківці під час дискусії, яку ініціювала громадська організація “Молодіжна Альтернатива”.

Детальніше...
 

Єдність у різноманітті: подолання стереотипів та конфліктів, налагодження діалогу між молоддю Сходу, Півдня і Заходу України

«10» жовтня 2016 року в місті Дніпро в приміщені прес-клубу Дніпропетровської обласної організації НСЖУ відбулась прес-конференція про реалізацію проекту «Єдність у різноманітті: подолання стереотипів та конфліктів, налагодження діалогу між молоддю Сходу, Півдня і Заходу України».

Детальніше...
 

Подолання стереотипів та конфліктів, налагодження діалогу між молоддю Сходу, Півдня і Заходу України

11 жовтня в приміщені Одеської Обласної Універсальної Наукової Бібліотеки ім. М.С. Грушевського відбулася презентація 2 проектів – локальних ініціатив, реалізованих активною молоддю Одеси в рамках проекту ГО «Молодіжна Альтернатива» - «Єдність у різноманітті: подолання стереотипів та конфліктів, налагодження діалогу між молоддю Сходу, Півдня і Заходу України».

Детальніше...
 

Презентація проектів локальних ініціатив в рамках обмінних поїздок між Сход і Заходом в Херсоні

«06» жовтня 2016 року в приміщенні Херсонської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. О. Гончара – 3-й поверх «Еко Центр» (вул. Дніпропетровська, 2) відбулась презентація проектів – локальних ініціатив, реалізованих активною молоддю і направлених на подолання стереотипів та встановлення діалогу між молоддю Сходу, Півдня та Заходу.

Детальніше...
 

Презентація локальних ініціатив за результатами обмінних поїздок

28 вересня, у Тернополі презентували результати Всеукраїнського проекту «Єдність у різноманітті: подолання стереотипів та конфліктів, налагодження діалогу між молоддю Сходу, Півдня та Заходу».

Детальніше...
 


Сторінка 6 з 36

Відео

English version