Ми у ЗМІ


УКРАЇНСЬКИЙ КРИЗОВИЙ МЕДІА-ЦЕНТР м. Одеса

Молодь здійснює вплив на формування політики на регіональному рівні

Олександра Рязанцева, менеджер проектів ГО Молодіжна Альтернатива

Вікторія Юдицька, студентка Одеської Національної Академії Харчових технологій, інтерн 2015р.

ДЖЕРЕЛО: https://www.youtube.com/watch?v=S56413X2vCY


 

ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ПРОМІНЬ

Чернівці сьогодні. "Єдність у різноманітті"

Гості програми "Чернівці сьогодні" - Олександра Рязанцева, менеджер проектів "ГО Молодіжна Альтернатива" та Михайло Ковальчук, студент Національного Університету "Одеська Юридична Академія", а також Микола Демчук, президент "Elsa Odesa" та Антон Варченко, учасник проекту "Єдність у різноманітті".

ДЖЕРЕЛО: https://www.youtube.com/watch?v=93gVK4iXU9Q

 

ПРОФКОМ СТУДЕНТІВ ЗНТУ

Громадська організація «Молодіжна альтернатива» ставить на меті формування нового покоління демократичних лідерів України, залучення молоді до участі у політичному житті України шляхом організації стажувань у органах влади, формування нового покоління політиків для незалежної України, просуванні ідей і цінностей демократії у молодіжне середовище, активізація громадської участі молоді в політичному процесі.

ДЖЕРЕЛО: http://pks-zntu.org.ua/440-%D0%BC%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B4%D1%96%D0%B6%D0%BD%D0%B0-%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%B0

 

TERNOPIL.TE.UA

Студенти у Тернополі вчились контролювати місцеву владу

Тернополі студенти стажувалися у виконавчому апараті Тернопільської обласної ради. Протягом квітня-вересня вони були учасниками проекту «Спонукання та навчання молоді впливати на формування місцевої політики». За цей час  відвідували тренінги, спостерігали за роботою працівників та в результаті – розробили свої нормативно-правові акти для місцевого самоврядування.

 

ДЖЕРЕЛО: http://ternopil.te.ua/studenty-u-ternopoli-vchylys-kontrolyuvaty-mistsevu-vladu/

 

УКРАЇНСЬКИЙ КРИЗОВИЙ МЕДІА-ЦЕНТР

Брифінг ГО "Молодіжна Альтернатива" щодо реалізації молодіжного проекту "Єдність у різноманітті: подолання стереотипів та конфліктів, налагодження діалогу між молоддю Півдня, Сходу і Заходу України".

ДЖЕРЕЛО: https://www.youtube.com/watch?v=eigCntAXhfQ

 


Сторінка 2 з 3

Відео

English version