Ми у ЗМІ

МІКС

Cтуденти привідкрили таємниці стажування в Дніпропетровській міській раді

З лютого по травень 2015 року студенти Дніпропетровська проходили стажування в управліннях та відділах міської ради. Ця програма стажувань вже всьоме проводиться в місті на Дніпрі ГО «Молодіжна Альтернатива» у партнерстві з Дніпропетровською молодіжною громадською організацією «МІКС» за підтримки Національного Фонду Сприяння Демократії (National Endowment for Democracy). Ми запитали студентів, як пройшло їхнє стажування та якими таємницями наповнені коридори міської ради.

Які враження від стажування?

«Перші тижні стажування у департаменті були дійсно важкими: чоловічий колектив складно приймав до себе молоду дівчину і відверто не розумів навіщо мені потрібне це стажування. Проте, як казав Наполеон: “головне вплутатися у бійку”. Цікавим було перше випробування. Під час круглого столу “Презентація Плану дій сталого енергетичного розвитку м. Дніпропетровська”, який проходив у перший день мого стажування, директор департаменту Гондар О.О. сказав розповісти про себе та мету мого стажування. Було лячно та я зібралась та гідно справилась із завданням. З того дня розпочалося досить плідне стажування», Уварова Ксенія, студентка ДНУ ім. О.Гончара.

 

«В ході стажування в управлінні розвитку підприємництва та інвестицій Дніпропетровської міської ради я дізнався багато нового про програми підтримки розвитку підприємництва в м. Дніпропетровську, про те, які заходи проводяться за участі місцевих органів влади для заохочення підприємницьких ініціатив. При чому, в деяких з цих заходів мені пощастило приймати участь, та дізнатись особисто про ті проблеми чи виклики, з якими стикаються дніпропетровські підприємці. Зокрема, таким заходом стала конференція «Соціальне партнерство – майбутнє України», яка проводилась 27 лютого 2015 р. у Палаці студентів ДНУ в м. Дніпропетровську», Андрейченко Олексій, аспірант Дніпропетровської державної фінансової академії.

ДЖЕРЕЛО: http://miks.org.ua/projects/149-students-for-council.html

 

ОФІС РЕФОРМ

Як молодь залучають до реформи децентралізації

28 вересня директор Офісу реформ Ярослав Жиденко та експерт офісу Микола Силенко взяли участь у медіа-сейшені "Децентралізований студент врятує країну". На заході були присутні студенти вищих навчальних закладів, які є учасниками програми "Студенти для органів місцевого самоврядуванн" та представники ЧММГО «Молодіжний інформаційний центр» і ГО «Молодіжна альтернатива». Під час мемуарної хвилини учасники програми минулих років поділилися своїми враження від стажування в органах місцевого стажування, яскравими спогадами про роботу в підрозділах ОМС та дали поради цьогорічним інтернам. Друга частина заходу була присвячена питанню реформи децентралізації в Україні. Представники Офісу реформ поділилися досвідом впровадження реформи у Чернігівській області, а також відповідали на питання учасників. Сподіваємося, що інформація отриманана в ході заходу стане корисною для майбутніх інтернів.

ДЖЕРЕЛО: http://reformy.cn.ua/reforma-1/83-yak-molod-zaluchaiut-do-reformi-decentralzacii.html

 

ТЕЛЕКАНАЛ "КУЛЬТУРА"

Голова організації "Молодіжна Альтернатива"- Людмила Кудіна та менеджер проектів - Олександра Рязанцева у ранковій передачі "Ранок з культурою" на ТК "Культура".

ДЖЕРЕЛО: https://www.youtube.com/watch?v=3CJOHd432-8

 

НОВИНИ ПРИКАРПАТТЯ

«Нові обличчя влади реалії та перспективи» круглий стіл КВУ

ДЖЕРЕЛО: https://www.youtube.com/watch?v=tZeUdXX0fW8

 

СЛУЖБА НОВИН "ВЕЖА"

Круглий стіл "Нові обличчя для влади" у Івано-Франківську

ДЖЕРЕЛО: https://www.youtube.com/watch?v=E7YIhZrF6Dw

 


Сторінка 1 з 3

Відео

English version