Дослідження (блок новин)

Україна на 83 позиції рейтингу найбільш ледачих країн світ

Новини світу. 1 серпня. Росіяни виявилися більш ледачими за українців, а "лідером" лінощів у світі став Свазіленд.

Детальніше...
 

Соціолог: батьки вважають дітей об'єктом інвестицій - в кращому разі

За даними соціологічних досліджень Інституту Горшеніна, більш як половина українців - 53,6% - вважають, що права дітей в нашій країні не захищені.

Детальніше...
 

Протягом 2011-го сесійного року Верховна Рада України прийняла 337 законів

Верховною Радою України  шостого  скликання   впродовж 2011-го сесійного року (сесійний рік включає восьму та дев’яту сесії Верховної Ради України: з лютого 2011 року по січень 2012 року) було прийнято 337 законів (аналіз не включає законів про ратифікацію та внесення змін до Державного бюджету). Показники 2011 сесійного року значно перевищують кількість прийнятих законів у 2010 та 2009 році, а результати законотворчої діяльності 2008 року взагалі перевершують більше ніж у 3 рази.

Детальніше...
 

Більшість молоді в країні пишається, що вони українці - опитування

Більшість молоді в  Україні   пишаються   своєю  національністю  і  вважають себе патріотами своєї країни. Такі дані соціологічного опитування повідомила голова правління Українського інституту соціальних досліджень ім. Яременко Ольга Балакіріева на прес-конференції.

Детальніше...
 

51% молоді Донбасу й Криму хочуть в ЄС

В Україні сформувалася досить стабільна громадська думка, де переважає позитивне ставлення до вступу України в Європейський Союз.

Детальніше...
 

Українська молодь найбільше довіряє інтернету - опитування

За результатами опитування, проведеного Українським інститутом соціальних досліджень ім. Яременка, українська молодь найбільше довіряє інтернету. Про це повідомила голова правління інституту Ольга Балакірєва, презентуючи результати соціологічного дослідження "Трансформація ціннісних орієнтацій сучасної молоді України за роки незалежності", проведеного за підтримки Держслужби молоді та спорту України та за участю Українського інституту соціальних досліджень ім. Яременка.

Детальніше...
 

Українська молодь не протестує, а емігрує

 

На відміну від європейської молоді, яка через безробіття стає рушійною силою протестів, українська молодь обирає тиху еміграцію, або мріє про неї.

Детальніше...
 

Соціологи: Студентів влаштовує корупція у вузах

Лише 5% студентів відповіли ствердно на запитання, чи погоджуються вони боротися з корупцією у вищих навчальних закладах.

Детальніше...
 

Українці стали частіше одружуватися

В Україні спостерігається збільшення кількості шлюбів та зменшення кількості розлучень.

Детальніше...
 

71% українців заявляють про поширеність корупції при оцінці знань

71% українців вважають дуже та досить поширеною при оцінці знань випускників корупцію на вступних іспитах до вищих навчальних закладів.

Детальніше...
 


Сторінка 5 з 11

Відео

English version