Дослідження (блок новин)

ПОКОЛІННЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ: ЦІННОСТІ ТА МОТИВАЦІЇ

Аудиторія: населення України віком від 16 років і старші в усіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу. Вибірка репрезентативна за віком, статтю і типом поселення. Метод опитування: CATI (Computer Assisted Telephone Interviews - телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера). На основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів. Вибіркова сукупність:  20000 респондентів. Помилка репрезентативності дослідження з довірчою імовірністю 0,95: по Україні – не більше 1,0%, по області – не більше 4%. Терміни проведення: 20 липня – 9 серпня 2021 року

Детальніше...
 

Молодь сьогодні: результати опитування

Більше половини української молоді вважає, що країна рухається у правильному напрямку. Про це свідчать результати національного опитування молоді, проведене Центром аналізу та соціологічних досліджень (CISR) Міжнародного республіканського інституту (МРІ) у рамках програми “Мріємо та діємо”.

Детальніше...
 

Дослідження «Основні виклики та проблеми для молоді м. Києва»

Дослідження проводилося в форматі онлайн-опитування для визначення основних викликів молоді м. Києва з метою виокремити пріоритетні сфери діяльності для місцевої влади та НУО у роботі з молоддю віком від 13, спираючись на бачення молоддю основних викликів та тенденцій молодіжної сфери у м. Києві.

Детальніше...
 

Оцінка проблем психологічної, соціально-економічної адаптації та інтеграції жінок з числа ВПО у нові громади (Вінницька, Львівська та Київська області)

У листопаді-грудні 2016 року ГО Молодіжна Альтернатива провела дослідження «Оцінка проблем психологічної, соціально-економічної адаптації та інтеграції жінок з числа ВПО у нові громади (Вінницька, Львівська та Київська області).

Детальніше...
 

Чи важко зараз знайти роботу — дослідження

На пошуки роботи тепер доведеться витратити півроку і більше. Кожен другий офісний працівник після кількох місяців пошуку готовий зменшити свої зарплатні очікування на суму від 5 до 30%. Решта не згодні знижувати фінансові вимоги навіть за умов безробіття, що затягнулося. Такі результати опитування Міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна.

Детальніше...
 

Кращі міста світу для студентів 2015 року

Компанія QS опублікувала Рейтинг кращих міст світу для студентів 2015 року, який є доповненням до відомого рейтингу QS World University Rankings.

Детальніше...
 

ТОП-10 лобістів України в світі – 2014

Переможцем сьомого рейтингу «ТОП–10 лобістів України у світі – 2014» стала Президент Литви Даля Грібаускайте. Результати щорічного експертного опитування «ТОП-10 лобістів України у світі - 2014», який базується на експертному опитуванні, презентував  інститут світової політики.

Детальніше...
 

В українському парламенті жінки працьовитіші за чоловіків

У нинішньому парламенті найбільша за всі роки незалежної України кількість жінок - 50. Вони відповідають за гуманітарний блок роботи Верховної Ради України, більше виступають та активніше долучаються до творення законопроектів.

Детальніше...
 

Оприлюднено рейтинг 50 найкращих університетських міст світу

Британська компанія Quacquarelli Symonds втретє оприлюднила щорічний рейтинг 50 кращих студентських міст світу.

Детальніше...
 

Країни, де хотілося б народитися та жити: 60% опитаних обрали Україну

Згідно з результатами дослідження, проведеного Соціологічною групою «Рейтинг», майже 60% опитаних хотіли б народитися в Україні.

Детальніше...
 


Сторінка 1 з 11

Відео

English version