Новини третього сектору

Науковий пікнік

12 травня 2012 року у м. Варшава (Республіка Польща) Науковим центром Коперніка проводитиметься 16-й «Науковий пікнік» («Science Picnic»).

Детальніше...
 

Конференція «Підприємство 2020: ідеї студентів»

17 лютого 2012 року Центр „Розвиток корпоративної соціальної відповідальності” при партнерстві кафедри теоретичної та прикладної економіки Київського національного університету імені Тараса Шевченка, запрошує Вас взяти участь у конференції на тему: „Підприємство 2020: ідеї студентів”.

Детальніше...
 

У Києві 28 січня пройде виставка "Освіта за кордоном"

28 січня з 12:00 до 18:00 в готелі "Хаятт Рідженсі Київ" (вул. Алли Тарасової, 5) відбудеться 5-а щорічна виставка "Навчання за кордоном". 

Детальніше...
 

«Від Магдебурга до твого міста: очима тих, хто не байдужий»

17   січня  2011 року об 11.00  в приміщення  Укрінформу   відбулася прес-конференція ГО Молодіжна Альтернатива під час якої було оголошено конкурс під назвою: «Від Магдебурга до твого міста: очима тих, хто не байдужий». Конкурс проводиться за підтримки Міжнародного Фонду Відродження.

Детальніше...
 

Від Магдебурга до твого міста: очима тих, хто не байдужий

17  січня   2012   року  об  11:00 у   Києві, в інформагенції “Укрінформ” (вул. Богдана Хмельницького, 8/16), відбудеться прес-конференція “Від Магдебурга до твого міста: очима тих, хто не байдужий”.  Захід проводить ГО “Молодіжна Альтернатива” за підтримки Європейської програми Міжнародного фонду “Відродження”.

Детальніше...
 

Фінал наймасштабнішого Студентського турніру зі Scrabble

19 грудня 2011  року  з 16.30  клуб  «Sorry Бабушка» прийматиме ТОП-40 команд найбільшого турніру з настільної інтелектуальної гри «Scrabble» серед київських студентів. Цього феєричного вечора відбудеться ¼ фіналу, півфінал та фінал Турніру.

Детальніше...
 

А скільки слів Ви вивчили за час проведення турніру?

23-й день студенти столичних ВУЗів не лише навчаються, готуючись до сесії, та відривно відпочивають, вони ще й із задоволенням та величезним азартом розвиваються та підвищують свій інтелектуальний рівень. Звідки нам про це відомо? По-перше, студенти активно реєструються на гру та з запалом грають у Scrabble. По-друге, команда організаторів гри Scrabble провела опитування серед студентів, які вже взяли участь у турнірі, та дізналась дуже таємну інформацію: студентам столичних ВУЗів неймовірно подобається грати в Scrabble!

Детальніше...
 

Студенти знайшли застосування гвинтокрилу Януковича

У середу,   7  грудня, о 14.00   біля  станції  метро «Вокзальна» у Києві відбудеться флешмоб студентів «Пане Президенте, довезіть на гвинтокрилі», повідомляє УНІАН.

Детальніше...
 

Студентського турніру зі "Scrabble"

"Надзвичайно та яскраво минув перший тиждень Студентського турніру зі "Scrabble". Збирай команду та приєднуйся до грандіозного заходу! Вигравай цінні призи!

Детальніше...
 

СТУДЕНТСЬКИЙ ТУРНІР «SCRABBLE»

Перший   Студентський   турнір   «Scrabble » визначить найкмітливіших знавців української мови

Детальніше...
 


Сторінка 10 з 18

Відео

English version