Новини третього сектору

Українці всього світу одягнуть вишиванки на Мегамарш

Традиційний весняний Мегамарш у вишиванках відбудеться 17 травня в містах України та за кордоном.

Детальніше...
 

Швейцарія – пізнай плюс!

13-20 квітня молодь з Рівненської, Київської, Сумської, Вінницької, Херсонської та Донецької областей вирішила зробити важливий крок, щоб змінити Україну, а саме отримати безцінний досвід відвідавши Швейцарію. Поїздка стала можливою завдяки «Благодійному фонду Богдана Гаврилишина» та громадській організації «Молодіжна Альтернатива», які активно підтримують молодіжних активістів та обдарованих молодих людей.

Детальніше...
 

Звернення до Уряду України, міжнародних організацій

Панове міністри, президенти, дипломати, державні діячі, експерти і лідери думок. Якщо не працює мова фактів, дипломатії, нехай запрацює мова досвіду і дорового глузду.

Детальніше...
 

Громадські лобісти змінили плани організаторів святкування Дня горілки

Донецька обласна організація ВГО «Комітет виборців України» домоглася недопущення пропаганди та стимулювання розпивання алкогольних напоїв у Парку ім.О.Щерабкова, яке було анонсовано і заплановано на 9 лютого.

Детальніше...
 

У Вільнюсі відбувся перший концерт за кордоном на підтримку Євромайдану

2 лютого у вільнюській арт-фабриці «Loftas» відбувся благодійний концерт, присвячений Україні. Ідея концерту «Kartu su Ukraina! / Разом з Україною!» зі збором коштів на лікування постраждалих на Майдані була реалізована менше ніж за три дні. 4-годинний марафон відвідало близько 2000 людей, завдяки чому було зібрано 19 000 гривень.

Детальніше...
 

В Українському домі оселився Студентський центр

В зв’язку з великою кількістю студентів, які беруть участь в акціях протесту на Майдані, 27 січня в Українському домі виникла їх координаційна рада – Студентська асамблея.

Детальніше...
 

Маніфест громадських організацій до влади і опозиції

Представники громадських рухів, організацій та ініціатив Майдану виступили зі спільним Маніфестом, в якому сформулювали основні вимоги до влади і опозиції та запропонували механізми вирішення кризової ситуації, а також про умови, за яких Громадський блок з Майдану не піде. Текст Маніфесту надіслано представникам влади, опозиції, а також міжнародним структурам, зацікавленим у вирішенні кризової ситуації.

Детальніше...
 

Виставка "Вища освіта за кордоном" у Києві

Жовтнева виставка DEC education «Вища освіта за кордоном» об’єднає в одному місці більше 150 навчальних закладів з 30 країн і стане наймасштабнішим освітнім заходом цієї осені.

Детальніше...
 

Ставлення суспільства до підписання Угоди про Асоціацію між Україною та ЄС

Запрошуємо Вас приєднатися до робочого сніданку, метою якого є обговорення актуальних питань, які вирують у нашому суспільстві  в очікуванні рішення  листопадового Самміту у Вільнюсі.

Детальніше...
 

Молодим юристам розкажуть про лідерство та громадську діяльність

28-31 серпня 2013 року на базі юридичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбудеться IV Табір по навчанню громадській діяльності для студентів-правників.

Детальніше...
 


Сторінка 6 з 18

Відео

English version