Новини третього сектору

ПАРЄ готує резолюцію

ПАРЄ  готує  резолюцію  про функціонування  демократичних  інституцій  в Україні.

Детальніше...
 

Підготовлено книгу про державне фінансування НУО

УНЦПД підготував до  друку  книгу  "Державне фінансування організацій громадянського суспільства. Як запровадити європейські стандарти?". У книзі вміщено аналітичні матеріали, що висвітлюють практику державної фінансової підтримки діяльності організацій громадянського суспільства на конкурсних та позаконкурсних засадах та відображають правове забезпечення цих процедур.

Детальніше...
 

Українці й далі не вірять, що можуть вплинути на владу через вибори

 

Більше половини українських виборців найбільше побоюється на місцевих виборах 31 жовтня фальсифікацій результатів голосування. Про це свідчать підсумки свіжого опитування соціологічної групи "Рейтинг".

Детальніше...
 

Microsoft пропонує ПЗ громадським організаціям

В рамках международной инициативы Microsoft Unlimited Potential, компания «Майкрософт Украина» работает с некоммеречскими неправительственными организациями (НКО) в нескольких направлениях, одним из которых является предоставление лицензионного программного обеспечения (Microsoft Software Donations) для организаций данной категории. Таким образом, организации отвечающие требованиям программы, могут бесплатно получить ПО для повышения эффективности и производительности их работы.

Детальніше...
 

V Всеукраїнський з’їзд Спілки ініціативної молоді «СІМ»

Для планування майбутнього, для пошуків нових креативних шляхів розвитку себе і громадянського суспільства в Україні – «СІМ» проводить V Всеукраїнський з’їзд! За 5 років діяльності Спілка ініціативної молоді «CІМ» об’єднала велику кількість активістів і досягла вагомих результатів, як в молодіжній політиці, так і в особистісному розвитку молодої людини.

Детальніше...
 

Рівні можливості

 

24 вересня (п’ятниця) з 15.30 до 17.00 у готелі «Рів'єра» (Київ, вул. Сагайдачного, 15) менеджери і власники українських та міжнародних бізнес-компаній, а також представники уряду та міжнародних організацій обговорять практики запровадження європейських стандартів рівності співробітників у трудовій політиці приватних та державних компаній в Україні.

Детальніше...
 

На захист дітей

На  початку  лютого  2010 року  в  стартував проект «Дії на захист дітей груп ризику: досвід Польщі, Німеччині та Україні», який триватиме до вересня цього року

Детальніше...
 

Акції протидії змінам клімату

Україна приєднається до наймасштабнішої акції протидії змінам клімату.10 жовтня цього року (10/10/10) по всьому світу відбудеться Global Work Party - глобальне святкування всесвітнього Дня дій на захист клімату - найбільшої в історії практичної екологічної акції. Наразі до цієї ініціатив вже приєдналось 150 країн (більше 2500 різних акцій) і перелік щодня поповнюється. В Україні, в кожній області, відбудуться практичні акції, покликані зробити реальні кроки для протидії змінам клімату.

Детальніше...
 

Жінки напередодні виборів

Жінки Полтави напередодні виборів об’єднуються для того, щоб змінити на краще соціальне життя міста. Аби не допустити ситуації, коли лише 15-20 % жінок потрапляють до місцевих рад, депутатки міста, успішні бізнес-леді, лідерки громадських організацій і просто активні жінки вирішили, підставивши одна одній плече, поборотися за жіноче представництво у владі.

Детальніше...
 

Україна може не отримати 450 млн. доларів безповоротної фінансової допомоги

Обсяги фінансування національних програм на подолання СНІДу та туберкульозу з Державного бюджету є вкрай недостатніми і мізерними у порівнянні з реальними коштами, які Україна отримувала, отримує і гарантовано може отримати від ГФ у разі термінового упорядкування роботи Національної Ради з питань протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу.

 

Детальніше...
 


Сторінка 16 з 18

Відео

English version