Новини третього сектору

Влада Київщини складе рейтинг найбільш болючих для громадян питань

У Київській області вже діє Програма співпраці місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, структурних утворень політичних партій, інститутів громадянського суспільства на 2010–2012 роки. Вона була ухвалена рішенням Київської обласної ради від 29 липня 2010 року.

Детальніше...
 

Підвищення економічної обізнанності молоді

Всеукраїнська   програма  підвищення  економічної обізнаності молоді реалізується Всеукраїнською спілкою молодих підприємців та бізнесменів за підтримки Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту.

Детальніше...
 

Семинар «Образование в Австралии

18  ноября  в  17.00  в   Медиа-центре  У краинского Дома  (ул. Крещатик,2) в рамках ежегодной выставки «Образование и карьера» состоится СЕМИНАР «Образование в Австралии. Новейшие профессии и перспективы международной карьеры».

Детальніше...
 

ЦАРСД

В Харкові на базі Міжнародного Слов'янського Університету розпочав роботу Центр аналізу ринку й стратегічних досліджень (ЦАРСД) - аналітична організація, яка має на меті проведення актуальних досліджень в сфері економіки та політики, а також підготовку молодих аналітиків.

Детальніше...
 

Життя після студентського самоврядування

20   листопада   2010   року   Всеукраїнська   студентська   рада проведе майстер-клас "Життя після студентського самоврядування».

Детальніше...
 

Європейський молодіжний форум

17-21  листопада в  Україні пройде  Генеральна асамблея Європейського молодіжного форуму

Детальніше...
 

Чи мають НУО доступ до конкурсів на фінансування програм для молоді? А яка прозорість?

На   сьогодні   молодіжні,   дитячі  та інші організації докладають чимало зусиль для пошуку ресурсів на фінансування програм та заходів для дітей та молоді. Переважно такими ресурсами стають гранти та місцева спонсорська допомога. Водночас чимало із них навіть не знають про можливості отримання фінансування із бюджетів свого міста, району чи області.

Детальніше...
 

Конференція “Свідомий студент!”

Конференція  відбудеться  в  рамках  кампанії  “Я – нове покоління”, спрямованої на розбудову та зміцнення демократичного суспільства в Україні. Проект проводиться за підтримки Міжнародної Фундації Центральної Партії Швеції (Centre Party International Foundation).

Детальніше...
 

Закон про громадські організації

Європейський закон про громадські організації вже у Верховній Раді

Детальніше...
 

Jump into Business

 

13-14 листопада у м. Києві пройде всеукраїнська бізнес-конференція “Jump into Business”, що присвячена темі створення та розвитку власної справи.

Детальніше...
 


Сторінка 14 з 18

Відео

English version