Партнери

Представництво Європейської Комісії в Україні

Представництво Європейської Комісії в Україні було відкрито в центрі Києва у вересні 1993 року.

Детальніше...
 

Навчальний візит до Швеції в рамках програми «Молодь змінить Україну»

Донор: Благодійний фонд Богдана Гаврилишина.

Детальніше...
 

National Endowment for Democracy

Національний Фонд Підтримки Демократії (National Endowment for Democracy) - недержавна неприбуткова організація, яку було створено у 1983 році для зміцнення демократичних інституцій у світі шляхом впровадження недержавних ініціатив.

Діяльністю Фонду керує незалежна Рада директорів . Фінансується вона за рахунок громадських коштів, розмір яких щороку визначається Конгресом США. Ці кошти використовуються для надання грантів громадським організаціям багатьох країн світу, у тому числі Східної Європи та держав колишнього СРСР.

Детальніше...
 

Westminster Foundation for Democracy

Фонд був заснований у березні 1992 року, з метою надання допомоги у розбудові демократичних інституцій закордоном. Вестмінстерський Фонд Демократії щорічно одержує грошову допомогу від Британського Уряду і є підзвітним парламенту щодо використання цих коштів, однак повністю незалежним від уряду щодо визначення своїх пріоритетів та вибору проектів, яким надається підтримка. Розмір грошової допомоги на сьогодні складає 4 мільйони фунтів стерлінгів. До складу Ради директорів Фонду входять представники трьох ключових партій Сполученого Королівства.

Детальніше...
 

Black Sea Trust for Regional Cooperation

Black Sea Trust for Regional Cooperation працює в тісній співпраці з низкою донорів і надає гранти організаціям, діяльність яких направлена на зміцненню регіональної співпраці, громадянського суспільства і основ демократії.

Детальніше...
 

Фонд Богдана Гаврилишина «Молодь змінить Україну»

«Молодь змінить Україну» – це ключова, довгострокова програма Фонду, яка стартувала з кінця 2012 року і щороку набирає обертів.

Ініціатор та ідейний натхненник програми Богдан Гаврилишин переконаний, що потенціал України є надзвичайно великим завдяки людському капіталу і природним багатствам.  Але для того, щоб країна максимально використала цей потенціал, потрібна трансформація всіх органів влади, економічної і соціальної систем, політики щодо навколишнього середовища (біосфери).

Детальніше...
 

Фонд сприяння демократії

Фонд підтримує проекти, які сприяють демократичним перетворенням та побудові громадянського суспільства в Україні. Фонд сприяння демократії - це цілеспрямований, але гнучкий механізм, якій забезпечує фінансову підтримку унікальних та перспективних проектів, особливо таких, що сприяють розвитку спроможності та самозабезпечення НДО в Україні.

Детальніше...
 

Center for International Private Enterprise

Міжнародний центр приватного підприємництва працює в напрямку побудови демократії та ринкової економіки в усьому світі.

З 1983 року, Фонд профінансував понад 700 проектів в 80 країнах. Міжнародний центр приватного підприємництва отримує фінансування від Національного Фонду Підтримки Демократії та Агенції Міжнародного Розвитку в США. Центр отримував фінансування і від приватних компаній на певні програми. Це такі компанії - Coca-Cola, Ernst&Young, Capitol Health Partners, The Pew Charitable Trusts, RJ Reynolds Tobacco та the United States Information Agency.

Детальніше...
 

Міжнародний фонд "Відродження"

Міжнародний фонд "Відродження" (МФВ) International Renaissance Foundation (IRF). Засновано у квітні 1990 року. Він входить до мережі фундацій Інституту Відкритого Суспільства , заснованого Джорджем Соросом, що складається з національних і регіональних фондів у більш, ніж тридцяти країнах світу, в тому числі в Африці, Центральній і Східній Європі та на території колишнього Радянського Союзу. Завдання Фонду — фінансово та організаційно сприяти становленню демократичного, відкритого суспільства в Україні шляхом підтримки значущих для його розвитку громадських ініціатив.

Детальніше...
 


Відео

You are here:   Головна Про організацію Партнери
English version