Новини МА

Розвиток критичного мислення є запорукою професійного успіху – «День кар’єри ЄС» у Маріуполі

Європейські програми допомагають українським студентам опановувати професійні засади, отримувати м’які навички та вчать критично мислити, що є запорукою кар’єрного успіху. Про це йшлося під час онлайн «Дня кар’єри ЄС» у Маріуполі, що відбувся за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні 23 жовтня.

Детальніше...
 

Експерти прогнозують кардинальні зміни на ринку праці – перехід в онлайн та євростандарти

Найближчим часом відбуватимуться кардинальні зміни на ринку праці, відтак - і вимоги до спеціалістів будуть вже інші. Про це йшлося під час «Дня кар’єри ЄС» у Полтаві 22 жовтня, що відбувся за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні, в рамках проєкту «Інформаційна підтримка мереж ЄС в Україні».

Детальніше...
 

Навчання протягом життя розвиває ключові компетенції – експерти

Принцип навчання протягом усього життя, що є одним із пріоритетів в Європейському Союзі, дозволяє розвивати ключові компетенції та досягати професійного успіху. Про це йшлося під час панельної дискусії в рамках «Дня кар’єри ЄС» у Вінниці, що відбувся 20 жовтня за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні.

Детальніше...
 

Європейські програми підвищують конкурентоздатність на ринку праці українських студентів – «День кар’єри ЄС» у Харкові

Участь українських студентів у європейських освітніх програмах підвищує рівень конкурентоспроможності на ринку праці. Про це йшлося під час панельної дискусії в рамках «Дня кар’єри ЄС» у Харкові, що відбувся 12 жовтня за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні.

Детальніше...
 

Бердянську не вистачає спеціалістів туристичної галузі, медиків, правників – «День кар’єри ЄС»

Місто Бердянськ має розвинену промисловість та туристичну галузь, але відчуває нестачу фахівців, адже серед студентів місцевих вишів лише 1% випускників туристичної та готельно-ресторанної справи, 7% правників і 9% медиків. Про це заявила заступниця міського голови Бердянська Юлія Дойнова під час «Дня кар’єри ЄС» онлайн, що проходить 24-25 червня. У місті вперше відбувається такий захід («Дні кар’єри ЄС» щорічно проводяться за підтримки Представництва ЄС в Україні у 15 містах нашої країни).

Детальніше...
 

Українська молодь отримала такі глобальні кар’єрні можливості, які донедавна були недоступні - експерти

У сучасному світі є багато викликів, в тому числі пов’язаних з пандемією, водночас українська молодь отримала такі можливості кар’єрного розвитку та працевлаштування, які ще недавно були практично недоступні.

Детальніше...
 

Європейський досвід є важливим для успішної кар’єри – експерти

Досвід стажування, навчання та роботи у країнах Європейського Союзу є важливою перевагою для побудови успішної кар’єри молодих спеціалістів, випускників вишів. Про це йшлося під час панельної дискусії на «Дні кар’єри ЄС» у Чернівцях 15 жовтня за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні.

Детальніше...
 

Українці мають широкі можливості зробити кар’єру у проектах ЄС – експерти

Українська молодь має широкі можливості отримати роботу у проектах та програмах ЄС, міжнародних компаніях, а також це стосується стажування в європейських інституціях. Про це йшлося сьогодні в рамках «Дня кар’єри ЄС» в Тернополі («Дні кар’єри ЄС» щорічно проводяться за підтримки Представництва ЄС в Україні у 15 містах нашої країни).

Детальніше...
 

День кар’єри ЄС» у Сєвєродонецьку: дуальна освіта, працевлаштування в банк чи на держслужбу

Студенти та випускники ВНЗ отримали можливість брати участь у програмах Європейського Союзу та набувати перший досвід роботи у міжнародних установах та на державній службі. Про те які програми сприяють професійному успіху, розповідали учасники панельної дискусії «Дня кар’єри ЄС» у Сєвєродонецьку 26 травня.

Детальніше...
 


Сторінка 2 з 57

Відео

English version