Новини МА

Тренинг «Молодь з числа ВПО - шляхи вирішення соціальних та економічних проблем» в Дніпрі

1-2 квітня ГО «Молодіжна Альтернатива» у співпраці з ГО Мікс провела тренинг «Молодь з числа ВПО - шляхи вирішення соціальних та економічних проблем» в рамках проекту «Новий дім: інтеграція ВПО з числа молоді в нові громади» в м. Дніпрі.

Детальніше...
 

Не зраджуючи своїм традиціям, цього року МА знову оголосила конкурс учасників програми «Студенти для Парламенту».

Вважаємо, що саме допомагаючи студентам здобути нові знання та навички, реалізувати їх мрію пройти стажування у Верховній Раді України, ми сприяємо збільшенню відсотка молоді, яка з впевненістю буде в майбутньому керувати процесами позитивних змін та утвердження верховенство права в Україні.

Детальніше...
 

Шановні учасники конкурсу «Студенти для Парламенту»!

Всі без винятку конкурсанти дуже талановиті та розумні. Багато конкурсантів вже ведуть активну соціальну та громадську діяльність, гарно вчаться, мають аналітичні здібності, чітко розуміють чого хочуть досягти, тому нам було важко визначитися із фіналістами. Всім хто не пройшов бажаємо творчих успіхів, перемог у наступних конкурсах, та запрошуємо до участі у тренигах, семінарах, круглих столах, та всіх інших заходах, які Молодіжна Альтерантива буде проводити у 207 році. Всю інформацію про них можна знайти на нашому саті або на сторінці у Фейсбуку.

Детальніше...
 

Бажаєте стати кращим з кращих! Для Вас - Програма «Студенти для Парламенту»

ГО «Молодіжна Альтернатива»  оголошуює конкурс на стажування молоді у Верховній Раді України на 2017 рік.

Детальніше...
 

Останній етап проекту “Молодь з числа ВПО: допомогти собі та іншим у пошуку рішень нагальних проблем” пройшов Києві 12-14 листопада 2016р.

Метою проекту є встановлення діалогу між молоддю серед ВПО та владою, волонтерами, представниками НУО тощо; руйнація стереотипів у сприйнятті один одного; формування простору, де можна почути думки одне одного та виробити спільне бачення вирішення конфліктів та проблем молоді серед ВПО; обмін досвідом у громадській діяльності; навчання учасників впливати на владу, змушувати владу чути громаду; встановлення тісних контактів між активною молоддю задля ефективної співпраці.

Детальніше...
 

Оцінка проблем психологічної, соціально-економічної адаптації та інтеграції жінок з числа ВПО у нові громади

У листопаді-грудні 2016 року ГО Молодіжна Альтернатива провела дослідження «Оцінка проблем психологічної, соціально-економічної адаптації та інтеграції жінок з числа ВПО у нові громади (Вінницька, Львівська та Київська області).

Детальніше...
 

Річний звіт

Починаючи з 1997 рому, Молодіжна Альтернатива працює заради створення нових можливостей для молодих українців та українок – щоб вони могли вчитися та приймати участь у процесі демократизації та виробленні політик шляхом розбудови програм стажувань на національному та локальному рівнях.

Детальніше...
 

Школа Молодої демократії. Локальні ініціативи

У цій публікації представлено локальні ініціативи, реалізовані учасниками програми «Школа Молодої Демократії». Ці ініціативи – практичні завдання, метою яких було залучення громадськості до вирішення локальних проблем та прийняття рішень у локальних справах. Всі описані в даній публікації дії відповідають загальному поняттю «громадянська партисипація».

Детальніше...
 

ФОРУМ «Школа Молодої Демократії» у Дніпрі: молодь про активну участь на місцевому рівні

29 листопада 2016 року відбувся заключний захід у рамках проекту «Школа Молодої Демократії» в Дніпрі. Близько 40 представників НУО, місцевого самоврядування, активістів дискутували на тему децентралізації, місцевої демократії та розвитку громад.

Детальніше...
 


Сторінка 9 з 57

Відео

English version