Новини МА

В Івано-Франківську підбили підсумки проекту щодо налагодження діалогу між регіонами України

За словами керівника  ВГО «Комітет виборців України» в Івано-Франківській області» Максима Лисюка, мета проекту – встановлення діалогу між молоддю Сходу, Півдня і Заходу України; руйнація стереотипів і сприйнятті одне одного; формування простору, де можна почути думки учасників з різних областей та виробити спільне бачення конфліктів сучасної України;  обмін досвідом у громадській діяльності; навчання учасників впливати на владу, змушувати владу чути громаду; встановлення тісних контактів між активною молоддю задля розбудови цілісної суверенної України.

Детальніше...
 

30 жовтня відбулася прес-конференція «Пропозицій молоді до регіональної влади щодо забезпечення подолання стереотипів між регіонами» у Харкові

Зазначені пропозиції були напрацьовані учасниками проекту «Єдність у різноманітті: подолання стереотипів та конфліктів, налагодження діалогу між молоддю Сходу, Півдня і Заходу України», який реалізовувала наша організація впродовж 2015 року за сприяння Національного Фонду Підтримки Демократії.

Детальніше...
 

Активна молодь Тернополя презентує владі пропозиції щодо подолання конфліктів та стереотипів

29 жовтня 2015 року в приміщені прес-центру Українського дому «Перемога» відбулася прес-конференція щодо обговорення пропозицій молоді до регіональної влади щодо забезпечення подолання стереотипів між регіонами України.

Детальніше...
 

«Молодіжна Альтернатива» здійснює вплив на майбутнє молодіжної політики в Україні

Питання участі молоді у процесі прийнятті рішень піднімається в світі зараз дуже часто. Україна і українські НУО, які опікуються питаннями молоді також не повинні бути осторонь від цих процесів.

Детальніше...
 

Навчальна сесія в Європі – міжнародний рівень «Молодіжної Альтернативи»

Ідеї для бізнес проектів, пошук можливостей для отримання роботи, візит до Європейського Парламенту, нові організації-партнери та презентація ГО «Молодіжна Альтернатива» на міжнародному рівні – все це відбулося з 3-11 жовтня у французькому місті Страсбург.

Детальніше...
 

Молодіжна Альтернатива один із співавторів проекту Закону «Про молодь»

ГО Молодіжна Альтернатива долучилася до створення проекту Закону про молодь, внісши свої рекомендації, які базуються на нашому 20річному досвіді роботи з молоддю, на аналізі молодіжної політики країн ЄС та на результатах наших останніх проектів – а саме проекту обмінних поїздок «Єдність у різноманітті».

Детальніше...
 

Молодь презентує свої пропозиції щодо подолання конфліктів та стереотипів місцевій владі в Чернівцях

22 жовтня 2015 року в приміщенні Українського Народного Дому в Чернівцях молодь презентувала пропозиції до влади щодо подолання стереотипів серед молоді різних регіонів.

Детальніше...
 

Молодь повинна бути більше долучена до управління державою

27 жовтня МА провела екскурсію в Кабінет Міністрів України та обговорення для студентів, які проходили стажування у ОМС в 2015 році.

Детальніше...
 

«Молодіжна Альтернатива» на міжнародному Форумі «Майстерня Майбутнього»

«Молодіжна Альтернатива» не спочиває на лаврах, а продовжує продуктивно працювати заради успішного майбутнього молодого покоління. Саме тому 25-26 вересня «МА» активно долучилася до роботи міжнародного Форуму «Майстерня Майбутнього», що став своєрідним майданчиком для обміну досвідом всеукраїнських НПО та молодіжних організацій країн Східного партнерства. Два дні та близько 150 осіб з України, Азербайджану, Молдови, Вірменії та Білорусі, які відчули себе творцями майбутнього для рідних країн.

Детальніше...
 


Сторінка 21 з 57

Відео

English version