Аналітика


Рішення для молодіжної зайнятості: вплив громадянського суспільства в Україні, Грузії та Молдов

Аналітичне дослідження «Рішення для молодіжної зайнятості: вплив громадянського суспільства в Україні, Грузії та Молдові» здійснили ГО «Молодіжна альтернатива» та ГО «Фундація «Відкрите суспільство». Проект отримав підтримку Форуму громадянського суспільства Східного Партнерства. Його метою є підвищення ролі організацій громадянського суспільства у формуванні та реалізації молодіжної політики зайнятості, яка базувалась би на найкращих практиках сприяння зайнятості молоді в Україні, Молдові та Грузії. Між трьома країнами розпочато діалог про взаємне вивчення політик та інституцій, накопичення ідей, які можуть бути використані урядами цих країн для складання планів дій, спрямованих на сприяння зайнятості молоді.

Детальніше...
 

Якщо ти чогось дуже хочеш, просто знайди свою стежку і прямуй нею

«Якщо ти чогось дуже хочеш, просто знайди свою стежку і прямуй нею», -  помічник депутата від Республіки Польща до Європейського парламенту Міхала Боні - Катерина Березовська, інтерн МА 2006-2007.

Детальніше...
 

Що таке Співзалежні стосунки і як вони руйнують наше життя?

Співзалежні відносини аналогічні будь-яким іншим залежностям, наприклад, наркоманії. Чому наркомана дуже тяжко позбавити тяги до наркотика? Тому що, одна ін’єкція героїну за суб’єктивною шкалою задоволення дорівнює трьомстам одиницям, тоді як оргазм дає лише сорок одиниць. Коли їх ізолюють від наркотика, вони часто говорять: «Ви навіть і не уявляєте собі того кайфу, коли я коловся героїном».

Детальніше...
 

Підвищення рівня зайнятості населення та зниження безробіття в Житомирській області

Проблема зайнятості та можливості працевлаштування була й залишається однією з невідкладних проблем України.

Детальніше...
 

Кто владеет информацией – тот владеет миром. Новые угрозы информационных войн

Как известно, именно информация является одним из наиболее действенных  и глубокопроникновенных средств влияния на сложные организованные системы. В рамках социальной системы она рассматривается как определенное сообщение, которое устраняет состояние неопределенности, существовавшее до этого. Но социальная система в сравнении с биологической и технической, способна как к самоорганизации так и к попаданию под влияние внешнего программирования. И если последнее рассматривать в политическом векторе, то реализация такого программирования возможна либо с помощью переубеждения, основанного на рационально-критических аргументах и доказательствах, либо на основе политического насилия (традиционного – физического, и нетрадиционного – в форме информационных, психологических и консциэнтальных войн).

Детальніше...
 


Сторінка 1 з 5

Відео

English version