Вибори

Обіцянки кандидатів у Президенти щодо економічного розвитку української держави

Напередодні виборів Президента в електронних медіа можна знайти багато цікавих аналітичних матеріалів , в яких аналізуються програми основних кандидатів. І це правильно, адже громадяни знову починають придавати велике значення не просто особистості кандидата, але і його поглядам, програмам, можливостям, попереднім досягненням.

Детальніше...
 

Передвиборчі обіцянки кандидатів на пост Президента України 2014 року в соціальній сфері

Соціальна сфера життя населення завжди була є і буде найголовнішою, найпотрібнішою, найболючішою для громадян, тому що саме гарантування і реалізація соціальних прав громадян, таких як право на працю, гідну заробітну плану, соціальних захист, право на житло, на достатній життєвий рівень, виплата пенсій та стипендій завжди турбує населення.

Детальніше...
 

Оновлення влади - вимога часу!!!!

Події останніх місяців в Україні викрили величезну проблему нашої держави. Це криза влади, яка проявляється у неефективній роботі владних структур, закритості соціальних ліфтів, відсутності нових професійних політиків, яким би довіряли люди.

Детальніше...
 

Бачення майбутнім Президентом зовнішньої політики України

Сьогодні, 17 травня. Сьогодні День Європи в Україні. Залишилось близько тижня до фіналу передвиборних перегонів кандидатів у Президенти. Серед передвиборчих програм важко знайти оригінальність та якісно нове бачення розвитку України. Проте, очевидно, не на це роблять ставку кандидати, а більше на гучні гасла, власну епатажність і вже наявний базовий електорат політичних сил чи регіонів, які вони представляють.

Детальніше...
 


Відео

English version