Останні новини


ВРУ рекомендовано ухвалити в цілому зміни до закону про МГО

 

Комітет з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму рекомендував парламенту ухвалити в другому читанні та в цілому законопроект про внесення змін до Закону "Про молодіжні та дитячі громадські організації" (щодо вікових обмежень, участі у виборчих коаліціях).

Детальніше...
 

УКРАЇНА ОПИНИТЬСЯ В ЦЕНТРІ ЛЮБЛІНА!

 

5-7 листопада 2010 року у м. Люблін (Республіка Польща) відбудеться фестиваль“Україна в центрі Любліна”. Організатори прагнуть ознайомити мешканців Любліна з сучасною українською культурою, яка черпає натхнення з традиційної музики та мистецтва.

Детальніше...
 

КабМін збирається почати практику навчання українських студентів у провідних вузах світу

 

Кабінет Міністрів України збирається почати практику навчання українських студентів за державні кошти у провідних навчальних закладах світу. Про це заявив Прем'єр-міністр України Микола Азаров під час виступу на з'їзді Всеукраїнської молодіжної громадської організації "Союз молоді регіонів України".

Детальніше...
 

Інвестиції та досвід Великобританії створюють модель для перебудови українських міст

 

21 вересня Агентство розвитку міста Черкаси представило довгостроковий проект перебудови міста, який пропонує шляхи розвитку Черкас протягом наступних двадцяти років. Проект, створений групою британських і українських компаній у співпраці з виконавчим комітетом Черкаської міської ради, об’єднує зусилля провідних компаній-забудовників.

Детальніше...
 

Янукович у Нью-Йорку пишався Україною

 

Ставлення світової  спільноти до України змінилося на краще. Про це заявив  Президент  Віктор Янукович,  коментуючи  результати зустрічей у рамках  Генеральної Асамблеї ООН. За словами В.Януковича, "у світі побачили в Україні серйозного гравця, і ставлення до нашої держави сьогодні серйозне".

Детальніше...
 


Сторінка 90 з 93

Відео

English version