Останні новини


День кар’єри ЄС» у Житомирі: українські компанії готують спеціалістів за європейськими стандартами

Українські роботодавці, які орієнтуються на євростандарти та ринок ЄС, почали самостійно готувати для себе висококласних спеціалістів. Про це йшлося під час «Дня кар’єри ЄС» в Житомирі в рамках онлайн-дискусії експертів та топ-менеджерів компаній (захід відбувся 15 травня, це четвертий «День кар’єри ЄС», який проводився в онлайн-форматі).

Детальніше...
 

День кар’єри ЄС» у Сумах: європейські компетенції на ринку праці запроваджуються в Україні

Останнім часом роботодавці в Україні все більше надають перевагу працівникам з тими компетенціями, які разом із професійними навичками є пріоритетними в країнах Європейського Союзу. Про це йшлося під час експертної дискусії в рамках онлайн «Дня кар’єри ЄС» в Сумах 14 травня, який був організований Інформаційним центром ЄС, що існує на базі Сумського державного університету.

Детальніше...
 

День кар’єри ЄС» у Кропивницькому: область інвестуватиме у людський капітал

Створення робочих місць для випускників вишів, інвестиції у людський капітал є серед пріоритетів міської влади та бізнесу у Кіровоградській області. Про це йшлося на «Дні кар’єри ЄС» онлайн в Кропивницькому, під час панельної дискусії 13 травня.

Детальніше...
 

День кар’єри ЄС» у Чернігові: глобальні виклики створюють нові реалії на ринку праці

Нові виклики, пов’язані з пандемією, змінюють ситуацію на ринку праці, підвищують конкуренцію та вимоги до освіти, самоосвіти, здобуття нових навичок, диктують необхідність постійного професійного розвитку. Про це йшлося на «Дні кар’єри ЄС» онлайн в Чернігові, під час панельної дискусії 12 травня.

Детальніше...
 

EUBOOKSHELF 2020

В рамках проекту для бібліотек «Інформаційна підтримка ЄС - бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні» хочемо поділитися новими сценаріями інтерактивних заходів для молоді та дітей.

Детальніше...
 


Сторінка 6 з 93

Відео

English version