Останні новини

Подолання стереотипів та конфліктів, налагодження діалогу між молоддю Сходу, Півдня і Заходу України

11 жовтня в приміщені Одеської Обласної Універсальної Наукової Бібліотеки ім. М.С. Грушевського відбулася презентація 2 проектів – локальних ініціатив, реалізованих активною молоддю Одеси в рамках проекту ГО «Молодіжна Альтернатива» - «Єдність у різноманітті: подолання стереотипів та конфліктів, налагодження діалогу між молоддю Сходу, Півдня і Заходу України».

Детальніше...
 

Презентація проектів локальних ініціатив в рамках обмінних поїздок між Сход і Заходом в Херсоні

«06» жовтня 2016 року в приміщенні Херсонської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. О. Гончара – 3-й поверх «Еко Центр» (вул. Дніпропетровська, 2) відбулась презентація проектів – локальних ініціатив, реалізованих активною молоддю і направлених на подолання стереотипів та встановлення діалогу між молоддю Сходу, Півдня та Заходу.

Детальніше...
 

Шукаємо у команду "Молодіжної Альтернативи" стажерів/волонтерів з усіх куточків України!

Ви студент або студентка, бажаєте отримати досвід роботи, поглибивши свої знання, і при цьому робити щось корисне, - Тоді скористайтеся можливістю! Адже ми працюємо для молоді всієї України і ви зможете долучитися до цього!

Детальніше...
 

Платформа hopework.eu: нові можливості для українського фрилансу

Останніми роками українські спеціалісти, такі як дизайнери, копірайтери, програмісти та перекладачі активно поповнюють ряди фриланс професіоналів та долучаються до роботи над віддаленими проектами. І це не дивно. Ринок фрилансу стрімко розвивається по всьому світу, а економічна ситуація в Україні залишається нестабільною та сприяє росту рівня безробіття в країні.

Детальніше...
 

Політичне фінансування

3 та 10 липня 2016 р. ГО «Молодіжна Альтернатива» організувала тренінг для наших інтернів на тему «Політичне фінансування».

Детальніше...
 

Студентське самоврядування – школа лідерства ХХІ століття».

21-24 квітня у стінах Хмельницького національного університету за інформаційної підтримки Міністерства освіти та науки України пройшов ІІ Всеукраїнський студентський форум «Студентське самоврядування – школа лідерства ХХІ століття». Організаторами форуму виступила Студентська рада Хмельницького національного університету та Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Національний студентський союз», до заходу активно долучилися інтерни МА в Хмельницьку.

Детальніше...
 

Презентація локальних ініціатив за результатами обмінних поїздок

28 вересня, у Тернополі презентували результати Всеукраїнського проекту «Єдність у різноманітті: подолання стереотипів та конфліктів, налагодження діалогу між молоддю Сходу, Півдня та Заходу».

Детальніше...
 

Мисли глобально – дій локально!

30 серпня ГО «Молодіжна Альтернатива» зібрала 27 молодих людей з Дніпропетровської, Одеської, Миколаївської, Львівської, Тернопільської, Херсонської, Донецької, Харківської та Запорозької областей, які приймали участь у обмінних поїздках в рамках проекту «Єдність у різноманітті» (NED). Учасники представили 22 локальних проекти, які вони самостійно реалізували у своїх громадах. Проекти здебільшого спрямовані на подолання стереотипів, налагодження діалогу в громаді

 

Детальніше...
 

Участі громадськості та саме молоді у виробленні політики

7 та 12 липня 2016 р. ГО «Молодіжна Альтернатива» провела тренінг для наших інтернів на тему участі громадськості та саме молоді у виробленні політики та у прийнятті рішень на різних рівнях.

Детальніше...
 

6 червня МА поставила останній акорд в проекті «ЄС: вибір української молоді»

В НСК "Олімпійський" пройшов останній захід за проектом - Всеукраїнський форум "ФОРМАТ: Європеєць" від Представництва ЄС в Україні.

Детальніше...
 

Як бути успішним в Європі?

21 травня 2016 року в Києві у рамках святкування Днів Європи Представництво Європейського Союзу в Україні запрошує киян та гостей міста на панельну дискусію “Як бути успішним в Європі?”.

Детальніше...
 


Сторінка 9 з 43

Відео

English version