Останні новини

10-й Міжнародний Архітектурний Фестиваль CANactions пройде у Києві

У Києві 2-3 червня у Мистецькому Арсеналі пройде Міжнародний архітектурний фестиваль CANactions. Тема ювілейного фестивалю - ЦІННОСТІ. Спеціальні гості фестивалю - провідні світові архітектори Флоріан Іденбург , Мартін Рейн-Кано та Ганс Ван дер Хайден проведуть лекції для широкої аудиторії.

Детальніше...
 

Краматорськ. Молодь з числа ВПО шукала шляхи вирішення соціальних та економічних проблем.

8-9 квітня ГО «Молодіжна Альтернатива» у співпраці з ГО "Енергія без меж» провела тренінг «Молодь з числа ВПО - шляхи вирішення соціальних та економічних проблем» в рамках проекту «Новий дім: інтеграція ВПО з числа молоді в нові громади».

Детальніше...
 

Не зраджуючи своїм традиціям, цього року МА знову оголосила конкурс учасників програми «Студенти для Парламенту».

Вважаємо, що саме допомагаючи студентам здобути нові знання та навички, реалізувати їх мрію пройти стажування у Верховній Раді України, ми сприяємо збільшенню відсотка молоді, яка з впевненістю буде в майбутньому керувати процесами позитивних змін та утвердження верховенство права в Україні.

Детальніше...
 

Бажаєте стати кращим з кращих! Для Вас - Програма «Студенти для Парламенту»

ГО «Молодіжна Альтернатива»  оголошуює конкурс на стажування молоді у Верховній Раді України на 2017 рік.

Детальніше...
 

Останній етап проекту “Молодь з числа ВПО: допомогти собі та іншим у пошуку рішень нагальних проблем” пройшов Києві 12-14 листопада 2016р.

Метою проекту є встановлення діалогу між молоддю серед ВПО та владою, волонтерами, представниками НУО тощо; руйнація стереотипів у сприйнятті один одного; формування простору, де можна почути думки одне одного та виробити спільне бачення вирішення конфліктів та проблем молоді серед ВПО; обмін досвідом у громадській діяльності; навчання учасників впливати на владу, змушувати владу чути громаду; встановлення тісних контактів між активною молоддю задля ефективної співпраці.

Детальніше...
 

Майбутнє країни за молоддю

Такого висновку дійшли учасники та лідери громадських організацій у Дружківці під час дискусії, яку ініціювала громадська організація “Молодіжна Альтернатива”.

Детальніше...
 

Тренинг «Молодь з числа ВПО - шляхи вирішення соціальних та економічних проблем» в Дніпрі

1-2 квітня ГО «Молодіжна Альтернатива» у співпраці з ГО Мікс провела тренинг «Молодь з числа ВПО - шляхи вирішення соціальних та економічних проблем» в рамках проекту «Новий дім: інтеграція ВПО з числа молоді в нові громади» в м. Дніпрі.

Детальніше...
 

Річний звіт

Починаючи з 1997 рому, Молодіжна Альтернатива працює заради створення нових можливостей для молодих українців та українок – щоб вони могли вчитися та приймати участь у процесі демократизації та виробленні політик шляхом розбудови програм стажувань на національному та локальному рівнях.

Детальніше...
 

Школа Молодої демократії. Локальні ініціативи

У цій публікації представлено локальні ініціативи, реалізовані учасниками програми «Школа Молодої Демократії». Ці ініціативи – практичні завдання, метою яких було залучення громадськості до вирішення локальних проблем та прийняття рішень у локальних справах. Всі описані в даній публікації дії відповідають загальному поняттю «громадянська партисипація».

Детальніше...
 

Молоді активісти та експерти обговорили та виробили рекомендації до законопроекту «Про молодь»

З 20 по 21 жовтня в Києві відбулася зустріч-дискусія молодих активістів, представників громадських організацій та експертів зі всіє України для обговорення та доопрацювання ключових положень та статей законопроекту «Про молодь». Молодіжну альтернативу представляли Олександра Степаненко та Устименко Олег.

Детальніше...
 

Єдність у різноманітті: подолання стереотипів та конфліктів, налагодження діалогу між молоддю Сходу, Півдня і Заходу України

«10» жовтня 2016 року в місті Дніпро в приміщені прес-клубу Дніпропетровської обласної організації НСЖУ відбулась прес-конференція про реалізацію проекту «Єдність у різноманітті: подолання стереотипів та конфліктів, налагодження діалогу між молоддю Сходу, Півдня і Заходу України».

Детальніше...
 


Сторінка 8 з 43

Відео

English version