Останні новини

Після кризи в Україні стало ще більше мільйонерів

На сьогодні Державна податкова служба України обробила 40% звітів про доходи фізичних осіб, серед них налічується 1100 мільйонерів.

Детальніше...
 

Рада зобов'язала проводити щороку хвилину мовчання в день початку війни

Верховна Рада прийняла рішення про проведення хвилини мовчання в пам'ять про загиблих у Великій Вітчизняній війні щороку 22 червня.

Детальніше...
 

В.Янукович затвердив план дій на 2011р. у сфері освіти

Президент  України   Віктор   Янукович  затвердив Національний план дій  на 2011 рік зі впровадження  Програми  економічних реформ  на  2010-2014 рр. Відповідний указ Президента №504/2011 від 27 квітня 2011 року обнародуваний на офіційному веб-сайті Глави держави.

Детальніше...
 

Канадійці допоможуть розробити стандарти статистики в освітній сфері

Засідання фокус-групи з питань освіти в рамках спільного проекту Федерації канадських муніципалітетів та Асоціації міст України «Місцевий економічний розвиток міст України» (МЕРМ) відбувається сьогодні, 21-го квітня, у Києві.

Детальніше...
 

У МЗС відсторонилися від "Посольства Божого"

 

"МЗС, як і інші міністерства та відомства відповідно чинної нормативної бази не має жодних інструментів впливу як на склад ГР, так і на вибори її керівництва", - зазначається в повідомленні.

Детальніше...
 

Українці масово відмовляються від громадянства заради пропуску до Євросоюзу

Українці масово відмовляються від України, щоб отримати вільний пропуск до Євросоюзу. У переважній більшості це стосується етнічних угорців та румунів на Закарпатті, Буковині, Одещині та росіян у Криму.

А у сусідніх країнах у цей час оживають розмови про славне минуле великих імперій, коли кордони їхні закінчувалися на нинішній території України.

Детальніше...
 

Любомир Гузар: Московський патріархат хоче приєднати Україну до Росії

Колишній  голова  Української греко-католицької  церкви Любомир Гузар вважає, що в уста церковних служителів Української православної церкви Московського патріархату .....

Детальніше...
 

Студенти провели акцію «Безквартирна молодь»

21 квітня під стінами Адміністрації Президента молодь спробувала розбити намети. В такий спосіб молоді громадські діячі вимагали від влади, в першу чергу від Віктора Януковича, виконати свої передвиборчі обіцянки щодо забезпечення молоді соціальним житлом та надання доступних молодим людям кредитних ставок на придбання квартир. Приводом також стала і нещодавня заява Президента, що він доб’ється того, що в Україні житло буде коштувати в межах 4000 грн за квадратний метр.

Детальніше...
 

ЄС розробляє нові стимули для східних сусідів

Європейський Союз займається розробкою нових стимулів для східних сусідів. Про це в Брюсселі заявив комісар ЄС з питань розширення та європейської політики сусідства Штефан Фюле. Він зазначив, що зараз Європейська комісія займається переглядом Європейської політики сусідства.

Детальніше...
 

У ВР презентують новий молодіжний проект

Офіційне відкриття молодіжного проекту «Навчальне моделювання фондової біржі» відбудеться у Верховній Раді України 4-го квітня.

Детальніше...
 

Українських чиновників навчатимуть у Гарварді

У рамках  формування  Президентського  кадрового  резерву  державних  службовців відправлять  до кращих  центрів підготовки світу. Про  це з аявила  перший заступник глави  Адміністрації  Президента  Ірина  Акімова.

«У рамках формування Президентського кадрового резерву планується розпочати спільну підготовку і перепідготовку держслужбовців з кращими центрами підготовки світу», — сказала вона.

Детальніше...
 


Сторінка 34 з 43

Відео

English version