Останні новини

Рейтинг 200 кращих університетів світу

Всесвітньо відомий Гарвардський університет (США) вперше за вісім років втратив лідерство у впливовому світовому рейтингу Times Higher Education, який складає однойменна британська газета на підставі даних, наданих агентством Thomson Reuters.

Детальніше...
 

Закрили скандальне «єдине освітнє інформаційне вікно України»

4 жовтня припинило своє існування Єдине освітнє інформаційне вікно України – сайт osvita.com. Цей портал був створений у жовтні 2010 року за участі Міносвіти і мав інформувати про всі освітні події в країні.

Детальніше...
 

В Іспанії відкрився перший гастрономічний університет

Наслідний принц Феліпе і принцеса Летиція урочисто відкрили перший гастрономічний інститут країни в північно-іспанському приморському місті Сан-Себастьян.

Детальніше...
 

Освіта в Університеті Кембріджу може стати реальністю для українських студентів

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України звернулося з листом до керівників вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації для надання своїх пропозицій щодо направлення кандидатів на навчання у 2012/2013 навчальному році до Університету Кембріджу (Велика Британія).

Детальніше...
 

ВР рекомендують відмовитися від переведення на зимовий час

Комітет Верховної Ради України з питань науки і освіти рекомендує парламенту прийняти проект постанови про зміну порядку обчислення часу на території України – тобто, відмовитися від переведення годинників на зимовий та літній час.

Детальніше...
 

Половина одеських першокласників розпочне навчання російською мовою

48% одеських  першокласників розпочне навчання 1 вересня  російською  мовою, інші діти підуть до класів  з  українською  мовою навчання,  повідомила  заступник начальника управління освіти й науки Одеської міськради Вікторія Іщенко.

Детальніше...
 

Репутация Украины признана одной из самых низких в мире

Нью-Йоркский Институт репутации составил рейтинг репутации для пятидесяти стран мира, в котором Украина заняла 40-е место.

Детальніше...
 

Стипендії студентів зростуть аж на 55 гривень

Міністерство фінансів заявляє про плановане підвищення у 2012 році стипендій для студентів вищих навчальних закладів 3 й 4 рівнів акредитації з 732 гривень на місяць до 787 гривень на місяць.

Детальніше...
 

Які проекти хочуть реалізувати молодіжні та дитячі ГО цього року?

Міністерство  України у  справах сім’ї, молоді та  спорту  оприлюднило проекти програм, розроблені молодіжними, дитячими громадськими організаціями та їх спілками, стосовно дітей, молоді, жінок та сім’ї, які подані на конкурс у 2011 році.

Детальніше...
 

Ожиріння в молодості істотно скорочує життя

Молоді люди, що мають надлишкову вагу, ризикують померти раніше за ровесників, навіть якщо з віком позбудуться зайвих кілограмів, упевнені вчені з Університету Північної Кароліни в Чапел-Хіллі (США).

Детальніше...
 

Серед 500 найкращих вишів немає жодного українського. Завдання влади провалено

Незважаючи ані на гучні обіцянки головного освітянина Табачника, ані на поставленні перед ним завдання президента Януковича, вітчизняні виші і досі пасуть задніх на світовій арені.

Детальніше...
 


Сторінка 30 з 43

Відео

English version