Останні новини

Екс-президент Чехії пропонує свої послуги по розподілу України

Колишній президент Чехії Вацлав Клаус запропонував свої послуги як посередника у "неминучому" процесі розподілу України, посилаючись на свій великий досвід, здобутий під час розподілу Чехословаччини.

Детальніше...
 

Депутати Держдуми: у неграмотності росіян винні американці

У Державній думі (РФ) пройшли слухання на тему низьких результатів Єдиного державного іспиту (ЄДІ) в 2014 році.

Винними в неграмотності російських школярів виявилися американці – це вони перепсували всі підручники, і витрачали на це по 40 млрд рублів щорічно.

Детальніше...
 

МОН закликає НАН України припинити співпрацю з РФ

Міністерство освіти і науки пропонує Національній академії наук України переглянути пріоритети міждержавного науково-технічного співробітництва та припинити науково-технічні зв’язки з Російською Федерацією. Відповідна пропозиція міститься у листі міністра освіти і науки Сергія Квіта до президента Національної академії наук України Бориса Патона.

Детальніше...
 

Немає ніяких підстав не визнати президентські вибори – КВУ

Порушення під час голосування на президентських виборах були незначними та не впливають в цілому на волевиявлення. Про це під час конференції сказав голова правління Комітету виборців України Олександр Черненко.

Детальніше...
 

ТСК назвала винних у розгоні студентського Євромайдану і передала дані в ГПУ

Тимчасова слідча комісія Верховної Ради дійшла висновку, що за розгін студентського Євромадану несе відповідальність екс-глава МВС Віталій Захарченко і його злочинна організація.

Детальніше...
 

Азербайджанська молодь в Україні закликала українців до єдності

Спілка азербайджанської молоді в Україні, яка об'єднує азербайджанську молодь, що народилась і проживає в Україні, а також студентів із Азербайджану, підготувала відео звернення до громадян України під назвою "Ми різні, але ми єдині".

Детальніше...
 

П.Порошенко підписав зміни до закону, за якими діти військовослужбовців матимуть переваги при вступі до ВНЗ

Президент України Петро Порошенко затвердив зміни до закону про соціальний та правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей, згідно з якими діти військовослужбовців отримають деякі переваги при вступі до вищих навчальних закладів військового профілю. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Детальніше...
 

Студенти отримають можливість купувати залізничні квитки через інтернет

З 1 липня 2014 року стане доступна можливість придбання залізничних квитків з використанням студентського через сервіс резервування та придбання проїздних документів Укрзалізниці booking.uz.gov.ua.

Детальніше...
 

Один із пріоритетів нового президента – боротьба з корупцією

Боротьба з корупцією – один із пріоритетів нового президента.

Детальніше...
 

Рада ухвалила за основу закон про вищу освіту

Верховна Рада України ухвалила за основу у першому читанні закон №1187-2 про вищу освіту у редакції нардепа Віктора Балоги.

Детальніше...
 

Україна і ЄС підписали політичну частину угоди про асоціацію

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк та глави держав і урядів 28 країн Європейського Союзу 21 березня підписали політичну частину угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом.

Детальніше...
 


Сторінка 18 з 43

Відео

English version