Вроцлав їде до Києва по студентів і працівників

 

7-9 квітня 2011 року у рамках міжнародної спеціалізованої виставки "Education abroad" у Києві відбудеться серія зустрічей та презентацій, присвячених можливостям навчання та працевлаштування у Вроцлаві (Польща). Пропозиції представлятимуть проект "Teraz Wrocław" та вроцлавський центр IBM. 

"У 2006 році Вроцлав став першим польським містом, що розпочало масштабну промоційну кампанію в Україні. І вже п’ятий рік поспіль проект "Teraz Wrocław" продовжує цю добру традицію. Швидкі темпи економічного росту, активізація місцевого бізнесу, значні іноземні інвестиції, а відтак поява великої кількості навчальних закладів і розвиток науки зумовлюють все більшу потребу у розумних, активних, амбітних молодих людях. Тому Вроцлав запрошує українців на навчання!", – каже координатор проекту Алла Вітвіцька-Дудек. 

Під час презентацій "Teraz Wrocław" розповість про вроцлавські вищі навчальні заклади, представить актуальні освітні пропозиції та нові правила участі у проекті на 2011 рік. Консультанти біля стенду "Study in Wrocław" також відповідатимуть на запитання зацікавлених протягом усього часу роботи виставки. 

Із власною пропозицією, але щодо працевлаштування, спеціально до Києва приїдуть також представники компанії IBM. Одна із найбільших у світі фірм у сфері інформаційних технологій має намір розпочати рекрутацію працівників із України до свого відкритого кілька років тому у Вроцлаві центру інформаційного обслуговування. Усі подробиці можна буде дізнатися під час презентації "IBM Delivery Centre in Wroclaw – attractive work in an attractive city". 

Спільно із Бюро промоції муніципалітету Вроцлава, майбутнього міста-господаря Євро-2012, проект "Teraz Wrocław" проведе також для учасників виставки турнір із настольного футболу. Кожного виставкового дня за спеціальні призи від "Teraz Wrocław" боротимуться 16 команд (по два учасника). Взяти участь у турнірі зможуть ті, хто правильно відповість на запитання із тематики "Історія Вроцлава", "Євро-2012", "Навчальні заклади Вроцлава", "Проект "Teraz Wrocław". 

Розклад презентацій – на сайті проекту "Teraz Wrocław": www.study-in-wroclaw.pl.

 

Відео

English version