Студентські герої нашого часу

 

Прекрасна вісімка! Такий символ цьогорічного конкурсу. Саме стільки прикольних мультяшних героїв, які уособлюють номінації конкурсу «Кращий студент України», зображено на його плакаті. Всі вони такі суперові: яскраві, сучасні та «модні герої нашого часу», справді, кращі, як і учасники конкурсу!

Спробуй – реєструйся!

Ні на хвилину не припиняється онлайн-реєстрація на сайті Студреспубліки. В конкурсі беруть участь студенти з усієї України, адже, такого роду можливість, а саме, участь одному з найбільш масштабних конкурсів країни, випадає доволі рідко, тому проґавити її просто «тупо».

Вже зовсім скоро ми дізнаємося імена, кращих серед кращих

з усіх куточків України. Тож у Тебе ще є час поборотися за звання кращого студента свого регіону. Не зволікай, адже все що тобі потрібно, це лише пройти онлайн-реєстрацію на сайті Студреспубліки!

Тож, нагадуємо, що окремо буде відзначено краще есе на тему: «Глобалізація і націоналізм - український вимір», а також ті представники студентської молоді, котрі досягли визначних результатів в аналітиці, громадській діяльності, науці, спорті, дизайні, медіа та програмуванні. Переможці вищезазначених номінацій визначатимуться експертними радами у складі визнаних фахівців відповідних галузей та представлятимуть свій регіон на фіналі конкурсу, що відбудеться у квітні 2011 року.

Лідер Студреспубліки Павло Вікнянський у програмі на радіо «Ера» дав роз’яснення стосовно специфіки участі в конкурсі «Кращий студент України» цього року: «Для того, щоб взяти участь, треба дуже мало: просто зайти на сайт Студреспубліки, заповнити нескладну форму реєстрації, мати бажання бути в чомусь кращим за інших і обрати якусь із номінацій конкурсу. Номінації, на нашу думку та думку експертів, як раз відповідають галузям, в яких українці і зараз, і в майбутньому досягатимуть успіху. Проте певні зусилля треба все-таки докласти, бо передбачений конкурс спеціальних есе, де має бути досить суттєва грошова винагорода».

Ми поцікавилися як саме проходить підготовка до конкурсу в регіонах у Тетяни Подворної (національного координатору): «Незабаром відбудеться старт регіональних конкурсів “Кращий студент України”! Дійсно, ми хвилюємося за кожен регіон, де проходить підготовка, намагаємось максимально допомогти щоб все відбулось на найвищому рівні. З середини листопада Україною пронесеться хвиля най-най-найкрутішого осіннього конкурсу для молоді - ”Кращий студент України”! Загалом, підготовка проходить спокійно, є звичайно багато питань, адже справа це нелегка. Там, де над конкурсом працюють студреспубліканці з чималим досвідом, все йде як по маслу, а регіони, де лише сходять «зірки» Студреспубліки - відчувається свіжий подих та міцна хватка!»

Ти – саме той, на кого ми чекаємо!

Детальніше читайте на сайті: http://www.studrespublika.com/news/text_news.php?id=1595

Контакти:

Ольга Коваленко (організаційні питання): (097) 622-07-87, (044) 529-13-75;

Тетяна Подворна (творчі питання): (068) 444-70-18;

Крістіна Жулай (питання медіа, спонсорства та брендінгу): (097) 925-27-67, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду '; document.write( '' ); document.write( addy_text83672 ); document.write( '<\/a>' ); //--> Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Контакти

Крістіна Жулай

Студреспубліка

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

(097) 925-27-67

http://www.studrespublika.com/

Джерело: Н+ГУРТ

 

Відео

English version