Акції протидії змінам клімату

10 жовтня цього року (10/10/10) по всьому світу відбудеться Global Work Party - глобальне святкування всесвітнього Дня дій на захист клімату - найбільшої в історії практичної екологічної акції. Наразі до цієї ініціатив вже приєдналось 150 країн (більше 2500 різних акцій) і перелік щодня поповнюється. В Україні, в кожній області, відбудуться практичні акції, покликані зробити реальні кроки для протидії змінам клімату.

 

У цей день у кожному обласному центрі України люди саджатимуть дерева, будуватимуть велопарковки, здаватимуть на переробку макулатуру.

«Ми стаємо до роботи заради безпечнішого майбутнього. А Ви?» - таким є запитання учасників кампанії до політиків, великих бізнесменів, пересічних українців.

Станом на сьогодні, участь в акції 10/10/10 підтвердили у Києві, Донецьку, Львові, Рівному, Луганську, Житомирі, Харкові, Маріуполі, Сєвєродонецьку. Звичайні люди, вчителі, спортсмени, вихованці гуртків і шкіл, проведуть паралельні акції і покажуть світові, що рішення для подолання зміни клімату доступні вже сьогодні.

Організаторами кампанії виступає Міжнародна ініціатива 350.org та Український кліматичний рух.

У Вашому місті ще немає акції? Швидше реєструйте свою подію на world.350.org/ukraine

Щоб приєднатись до кампанії 10/10/10 „До роботи!” – організуйте в цей день практичну акцію в своєму місті. Це зовсім нескладно, адже організатори підготували 10-кроковий план, що зробить підготовку ефективною і простою.

Контакти

Юлія Маклюк

Український кліматичний рух та 350.орг

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

097-144-03-12

http://world.350.org/ukraine/

Джерело: ГУРТ

 

 

 

Відео

English version