Проєкт «Інформаційна підтримка мереж ЄС»

Проєкт буде втілюватися у 2020-2023 роках

Цей проєкт - є ініціативою та фінансується Представництвом Європейського Союзу в Україні.

Виконавці проекту — Громадська організація «Відкрите суспільство» та  Громадська організація «Молодіжна Альтернатива».

Проєкт:

  • сприяє поширенню інформації про ЄС та процеси євроінтеграції України;
  • підтримує мережеву діяльність мереж ЄС, що діють як промоутери європейських цінностей та інформації по ЄС, заохочення взаємодії між мережами;
  • покликаний у познайомити молодіжну аудиторію України з ЄС та об’єднати між собою найактивніших з тих, хто просуває європейські цінності в Україні.

Сайт проекту https://euroquiz.org.ua/ — це платформа для спілкування, взаємодії, втілення найкращих ідей та проектів, спрямованих на розповсюдження й впровадження європейських цінностей в українському суспільстві. Мережі ЄС охоплюють різні проєвропейські спільноти, такі як експерти Team Europe, Євроклуби України, Інформаційні центри ЄС, Асоціація випускників Коледжу Європи, випускники EU Study Days та програми Еразмуз, Молоді європейські посли, учасників European Union Visitors Programme.

В рамках проєкту щорічно проходить всеукраїнська євровіторина Євроквіз, проводиться  від 15 до 20 Днів Кар’єри  ЄС в містах України, реалізовується до 50 ініціатив мереж ЄС, проходять навчальні заходи для представників мереж, Щорічні зустрічі мереж тощо.

Проєкт буде втілюватися у 2020-2023 роках

Відео

You are here:   Головна Про організацію Проекти Проєкт «Інформаційна підтримка мереж ЄС»
English version