Дні Кар’єри ЄС в 15 українських містах

В рамках проекту Представництва ЄС «Інформаційна підтримка молодіжних мереж ЄС в Україні» МА спільно з ГО «Відкрите Суспільство» долучилася до організації та проведення Днів Кар’єри ЄС в 15 містах України. Заходи відбувалися лютий-вересень 2019


В рамках проекту Представництва ЄС «Інформаційна підтримка молодіжних мереж ЄС в Україні» МА спільно з ГО «Відкрите Суспільство» долучилася до організації та проведення Днів Кар’єри  ЄС в 15 містах України. Заходи відбувалися лютий-вересень 2019


 

День Кар’єри ЄС - це серія публічних заходів, де представники мереж ЄС та інші учасники обговорюють впровадження стандартів та практик ЄС в Україні, участь у програмах ЄС для розвитку нових бізнес- та освітніх можливостей.

“День Кар'єри ЄС” успішно відбувається щорічно у 15 містах протягом останніх чотирьох років. Зазвичай у кожному заході беруть участь 400-600 осіб.

В рамках події проходить Ярмарок вакансій, де учасники отримають поради від професіоналів щодо працевлаштування, написання резюме, проходження співбесід, відбудуться консультації з представниками комерційних компаній, роботодавцями. Передбачені тренінги і панельна дискусія «Професійний розвиток та європейська інтеграція», професійні тренінги.

Під час заходу гості дізналися про: світові та українські тенденції на ринку праці; про вплив європейської інтеграції на очікування роботодавців і те, як український бізнес розвиває ці напрями і які вимоги висуває для молодих фахівців; про пріоритети політики Європейського Союзу в освітній та бізнес сферах.

Більш детально www.euroquiz.org.ua

 

Відео

English version