Тренінг для бібліотекарів Східної та Південної України

«Інформаційна підтримка ЄС бібліотекам для дітей та юнацтва України» - проект, який дає можливість керівникам та методистам бібліотек дізнатися більше про Європейський Союз та отримати методичну літературу від Представництва ЄС для молодих читачів бібліотек. Партнер проекту ГО «Молодіжна Альтернатива».


6 березня в Запоріжжі відбувся другий поспіль тренінг в рамках даного проекту Представництва ЄС. В ньому взяло участь 20 керівників та методистів бібліотек Східної та Південної України.

Учасники отримали знання з теоретичних питань та загальну інформацію про ЄС та відносини Україна-ЄС, практичну інформацію про інформаційні ресурси Представництва ЄС, інструменти, доступні для бібліотек на онлайн-платформі Euroquiz.org.ua, про проекти та можливості для молоді/підлітків, що впроваджує Представництво ЄС та діяльність молодіжних мереж ЄС

Тренінг пройшов у дружній атмосфері, учасниці були відкриті до набуття нових знань та навичок, радо ділилися власним досвідом роботи з читачами з питань Європейської інтеграції та діяльності ЄС.

Проект «Інформаційна підтримка ЄС бібліотекам для дітей та юнацтва України» – це унікальна інвестиція Представництва ЄС в самих молодих українців - дітей та підлітків.

Відео

English version