Країна Успіху

 

З січня 2018 року МА вела переговори займалась пошуком партнерів з метою створення платформи Країна Успіху. У червні було проведено першу школу для підлітків.

Мета платформи: Формування України - як країни успішних і щасливих людей.

Місія - Формування ціннісно-прогресивної української інтелектуальної та професійної спільноти, позитивізму мислення та нарративу про Україну як країну успішних людей, формування ціннісних орієнтирів та світогляду, які допоможуть бути щасливими, успішними та активними громадянами, працювати та розвивати власну країну та глобальний світ.

Це постійно діюча загальноукраїнська платформа для старшокласників (14-17 років), яка надає можливість молоді опанувати/опрацювати/розробити/ власні особистісні та професійні ціннісні орієнтири, що допоможуть їм стати успішними в Україні та в глобальному світі, сформувати ціннісний концепт «української нації як нації успішних та щасливих людей», познайомитися, зустрітися і поспілкуватися з відомими та ціннісно прогресивними українцями 25-45 років, отримати корисні поради та лайфхаки від професіоналів, розвинути необхідні кваліфікаційні навички та зробити перші кроки в обраному професійному напрямку, а також вчить критично сприймати інформацію, мислити глобально, пізнавати себе/країну/світ, розвиватися, робити винаходи та інновації тощо.

На початку червня 2018 ми організували та провели чудові шість днів зустрічей для підлітків з 15 успішними українцями до 35 років на з метою ознайомити підлітків з:

 

  • з новими світовими парадигмами, новими сенсами та новими професійними трендами;
  • із успішними співвітчизниками, які є представниками різних професійних світів;
  • та заради здійснення професійних інтервенцій та розвитку кваліфікаційних та інших навичок.

 

Всі учасники мали змогли взяти участь у розіграші подарунків та призів від спікерів. Детальніше на сторінці проекту: https://www.facebook.com/SuccessfulCountryUA/

Деякі фото можна подивитися тут


Партнери ПРОЕКТУ:

ГО «Молодіжна Альтернатива», дослідницька кампанія NOKS FISHES за підтримки (в Києві) Національного Банку України, Київського центру Українського католицького університету та медійного партнеру «Українська правда».

 

Відео

English version