Святкова та радісна подія відбулася в ГО «Молодіжна Альтернатива»

 

В пятницю,14 липня відбулося офіційне вручення сертифікатів, які отримали наші інтерни по успішному закінченню цікавого та корисного стажування у комітетах Верховної Ради України.


Ми отримали 250 анкет від студентів, які бажали пройти стажування у комітетах ВРУ, але тільки 17 обраних студентів, які пройшли 2 етапи відбору отримали унікальну можливість здобути нові знання та навички.

Протягом стажування інтерни, окрім завдань, які вони отримували у комітетах, відвідували засідання комітетів та пленарні засідання ВРУ, наші інтерни зустрічалися з народними депутатами, відвідали з екскурсією КМУ, Конституційний Суд України та Верховну Раду Україну, брали участь у різноманітних тренінгах. Також інтерни виконували завдання, писали аналітичні статті, готували пропозиції щодо удосконалення функціонування освіти та презентації про стажування від ГО «Молодіжна Альтернатива». Варто сказати, що всі успішно проявили себе та старанно виконували завдання.

Багато щастя та посмішок подарували наші інтерни. По закінченню вручення сертифікатів, інтерни побажали своїм колегам та нам, як організаторам професійного натхнення, завжди бути щасливими та займатися улюбленою справою в житті.

Дякую інтернам та керівникам стажування, що працювали разом з нами.

 

Сподіваємося на подальші успішні проекти!

Відео

English version