26 жовтня Форум Школи Молодої Демократії пройшов в Києві.

 

26 жовтня Форум Школи Молодої Демократії пройшов в Києві.


Учасниками стали представники НУО та влади Києві та області, для яких пріоритетом є розвиток власного регіону/області, співпраця влади з громадою та активна участь у процесі децентралізації.

Форум став заключною частиною польсько-українського проекту «Школа Молодої Демократії».  Проект реалізується Фондом християнської культури «Знак» (Польща), ГО Молодіжна Альтернатива (Україна) та СГО Фундація Локальних Ініціатив Донеччини (Україна) у рамках Польсько-Канадської Програми Підтримки Демократії співфінансованої з програми польської співпраці на користь розвитку МЗС Республіки Польща та канадського Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку (DFATD).

Під час Форуму були презентовані локальні ініціативи, реалізовані учасниками проекту «Школа Молодої Демократії» протягом липня-жовтня 2016 року в Києві, Київській та Тернопільскій областях («Від А до Я», «Центральний парк міста Сквира», «Велосипедом до мистецтва»).

Учасники мали – змогу та чудову нагоду почути думки відомих фахівців з питань співпраці вдали та громади. У дискусійні панелі Форуму взяли участь Максим Лациба -  УНЦПД, програма «Громадяни в дії», Олександр Солонтай, Інститут Політичної Освіти, Олена Доля, ФЛІД.

 

Дякуємо всім учасникам та виступаючим за цікаву інформацію, нові знання та контакти.

Відео

English version