Програм стажування у рамках проведення реформи сервісних центрів МВС.

З 18 квітня 2016 «Молодіжна Альтернатива» у партнерстві з Головним сервісним центром МВС, Консультативною місією Європейського союзу з реформування сектору цивільної безпеки в Україні (КМЄС) при фінансовій підтримці Посольства США в Україні розпочала стажування та навчання учасників проекту «Програма стажування та розвитку кадрового потенціалу сервісних центрів МВС України» .

Завжди потрібно ставити перед собою амбітні цілі. МА вже 19 років поспіль займається організацією стажувань у ВРУ та органах місцевого самоврядування. І ми маємо багато вдалих прикладів подальшої успішної краєри наших інтернів, які зараз працюють в Уряді, Парламенті, інших державних установах і входять в команди справжніх реформаторів крани. Тепер ми долучилися до «Програми стажування та розвитку кадрового потенціалу сервісних центрів МВС України» і віримо, що результати також будуть позитивні, адже успіх проведення реформ в Україні, в тому числі реформи МВС України, можливий лише за умови  розвитку кадрового потенціалу та запровадження нових стандартів роботи працівників, заснованих на принципах боротьби з корупцією, відкритості, клієнтоорієнтованості, технологічності, ефективного менеджменту тощо.

В квітні був конкурсний відбір. За конкурсом було вибрано 60 найкращих. Вони всі активні, розумні, готові змінювати країну і стати частиною команди реформ..


Програма стажування включає в себе як тренінгову частину так і практичну частину у фронт-офісах територіальних сервісних центрів МВС.


Основні напрямки тренінгів:

 

  • Основи діяльності сервісних центрів МВС (законодавча база, робота з базами даних, алгоритми надання послуг).
  • Корупція: запобігання та протидія.
  • Професійна етика.
  • Ефективна комунікація.
  • Клієнтоорієнтований сервіс

 

Віримо, що разом з такими цілеспрямованими, амбітними та небайдужими молодими людьми ми побудуємо сервісні центри МВС, співробітники яких будуть працювати із задоволенням для людей, керуючись принципами відкритості та прозорості, будуть орієнтовані на задоволення клієнта.

 

Раді що долучилися до реформ! Раді працювати в команді професіоналів

Відео

English version