Конкурс пісень про Європу

Представництво ЄС оголошує конкурс авторської пісні на тему Європи, що відбувається в рамках проекту «ЄС: вибір української молоді». Переможці отримають призи або можливість записати свої хіти на професійній студії звукозапису.


Запишіть на диктофон або відеокамеру свою пісню про Європу і прославтесь на всю країну. Неважливо, чи буде це хоровий спів або хеві-метал, джаз чи хіп-хоп. Головне, щоб пісня чіпляла слухача.

Вимоги до пісень:

  • Тривати менше 4-х хвилин;
  • Відповідати тематиці зв’язку України та Європи;
  • Пісня не може використовувати слова або музику інших виконавців.

Як буде проходити конкурс:

  1. З 9 лютого до 25 квітня 2016 року запишіть пісню, завантажте її на сервіс SoundCloud.com, після чого зареєструйтесь на сайті та надішліть посилання на свою роботу. Учасникам конкурсу має бути від 16 до 30 років.
  2. З 26 квітня до 31 травня 2016 року незалежні члени журі прослухають усі пісні і оберуть найкращу роботу. Переможця буде оголошено до 15 червня.
  3. У червні під час церемонії нагородження автор найкращого хіта про Європу отримає приз.

Детальна інформація та реєстрація учасників на сайті http://euroquiz.org.ua/audio-contest

За додатковою інформацією звертайтеся по телефону 093 525 83 34, 044 592 8669 чи пишіть на e-mail Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

 

Проект «ЄС: вибір української молоді»  є ініціативою, що фінансується Представництвом Європейського Союзу в Україні. Виконавцем проекту виступає  ГО "Молодіжна Альтернатива". Партнерами проекту є Міністерство освіти і науки України та Міністерство молоді та спорту України.

Відео

English version