Конкурс аудіовікторин на тему ЄС

 

Представництво ЄС в Україні оголошує конкурс аудіозаписів у форматі вікторини, що відбувається в рамках проекту «ЄС: вибір української молоді». Учасники зможуть позмагатися у інноваційному форматі аудіоквізу та виграти цінні призи.


Усі учасники отримають сувеніри від Представництва ЄС в Україні.

Як буде проходити конкурс:

 

  • Складіть запитання, які стосуватимуться історії Євросоюзу або співпраці між Україною та ЄС. Після цього вмикайте диктофон і задавайте ці питання своїм друзям, знайомим чи навіть перехожим на вулиці. Ваша робота для конкурсу аудіовікторин готова.
  • Записану гру, де буде чути ваші питання та відповіді ваших співрозмовників, завантажуйте на сервіс SoundCloud.com, реєструйтесь на сайті і чекайте результатів оцінювання журі з представників Представництва ЄС та відомих радіоведучих.
  • Аудіозапис має тривати не більше 10 хвилин, а тематика запитань має бути обов’язково пов’язана з Європейським Союзом.

 

Етапи конкурсу:

 

  • З 9 лютого до 25 квітня 2016 року запишіть гру, завантажте аудіозапис на сервіс SoundCloud.com, після чого зареєструйтесь на сайті та надішліть посилання на свою роботу. Учасникам конкурсу має бути від 16 до 30 років.
  • З 26 квітня до 31 травня 2016 року незалежні члени журі прослухають усі записи і оберуть найкращу роботу. Переможця буде оголошено до 15 червня.
  • У червні під час церемонії нагородження автор найкращої аудіо вікторини отримає приз.

 

Детальна інформація та реєстрація учасників на сайті http://euroquiz.org.ua/audio-contest

За додатковою інформацією звертайтеся по телефону 093 525 83 34, 044 592 8669  чи пишіть на e-mail Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

 

Проект «ЄС: вибір української молоді»  є ініціативою, що фінансується Представництвом Європейського Союзу в Україні. Виконавцем проекту виступає  ГО "Молодіжна Альтернатива". Партнерами проекту є Міністерство освіти і науки України та Міністерство молоді та спорту України.

Відео

English version