У Вінниці пройде круглий стіл «Міжнародні програми для молоді в контексті Східного Партнерства»

25 листопада 2015 року у м. Вінниця Українська національна платформа Форуму громадянського суспільства Східного партнерства, за підтримки громадських організацій «Лабораторія законодавчих ініціатив» та «Вінницький регіональний центр інформації «Креатив», проводить інформаційний Круглий стіл «Міжнародні програми для молоді в контексті Східного  Партнерства».

Мета заходу: Підвищити рівень обізнаності українців про молодіжні міжнародні проекти для країн Східного Партнерства.

До участі запрошуються представники громадських організацій та органів влади, які зацікавлені міжнародним молодіжним співробітництвом.

В заході братимуть участь експерти з питань молодіжної політики, участі молоді  в  програмах Еразмус+, Молодіжне Вікно Східного Партнерства, польсько-українські та литовсько-українські молодіжні обміни, ін.

Для участі у заході необхідно до   18 листопада (включно) заповнити реєстраційну форму за посиланням: http://goo.gl/forms/So5xui0tbx

Участь у заході безкоштовна. Витрати на проїзд (до місця проведення круглого столу - м. Вінниця і назад) покриваються за рахунок організаторів за умови використання транспорту економ-класу (потяг-плацкарт, автобус) та за наявності проїзних документів. Учасники забезпечуються брейк-кавою та обідом, проживання не покривається. Місце проведення буде уточнено пізніше. Початок об 11.00, закінчення о 14.30. Реєстрація розпочнеться о 10.30.

Кількість учасників круглого столу обмежена, відібрані учасники будуть повідомлені про результати відбору до 22 листопада 2015р.

За додатковою інформацією просимо звертатися до представників організації «Вінницький регіональний центр інформації «Креатив»: Оксана Бондар,  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду +38-063-8664664

Джерело: Форуму громадянського суспільства Східного Партнерства

Відео

English version