Все в ваших руках

Протягом 27-29 липня МА проводила тренинги для молодих переселенців у Харкві за проектом «Молодь з числа ВПО: допомогти собі та іншим у пошуку рішень нагальних проблем», що проходить за підтримки представництва Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні був насиченим та цікавим для учасників.


Харківські тренери розповідали про ефективні методи пошуку роботи в нових умовах, відкриття власного бізнесу. Спікер Олег Кулініч в інтерактивному форматі зазначив «Як відстоювати власні права і впливати на владу».

HR менеджер «ILF» Катерина Заславська дала практичні поради, які зараз актуальні для молоді з числа ВПО. Насамперед, про те, що потрібно щоб знайти цікаву роботу та отримувати достойну зарплату: як написати успішне резюме та як пройти співбесіду з роботодавцем.


Бізнес-тренер Олена Решетняк говорила про те, як відкрити власний бізнес в сучасних умовах. Учасники навіть прорахували всі можливості, ризики і фінансову винагороду від відкриття компанії що спеціалізується на «стрижці газонів», прорахували майбутній прибуток від його розширення.


Головні меседжі зазначені спікером:

 

  • «зазирайте у вікно»;
  • читайте книги про успішних людей;
  • дайте відповідь собі: «Бути чи не бути?»
  • зробіть розрахунки і оцініть вашу підприємницьку діяльність.

 

Для учасників був день «діалогу», комунікації і навіть для деяких - час відліку написання нових бізнес проектів, які вони почнуть впроваджувати в життя. Бо як стверджував Григорій Сковорода: «Рух людської душі, невпинний духовний розвиток і творчий пошук — це одна з таких вічних цінностей».

 

Відео

English version