Оголошується набір у другий тур обмінних поїздок для студентів зі Сходу та Півдня на Західну Україну

Якщо Ви молоді, активні, прагнете змін, плануєте жити у вільній, єдиній та суверенній Україні -  ця можливість для ВАС. У рамках проекту: «Єдність у різноманітті: подолання стереотипів та конфліктів, налагодження діалогу між молоддю Сходу, Півдня та Заходу» ГО Молодіжна Альтернатива запрошує молодих, активних та небайдужих людей взяти участь у проекті обміну між студентами Сходу, Півдня та Заходу України.


Це другий етап триденних обмінних поїздок  за нашим проектом. У проекті беруть участь Одеська, Миколаївська, Херсонська, Харківська, Запорізька, Дніпропетровська, Донецька та Луганська області. Поїздки відбудуться в травні.

Мета проекту - встановлення діалогу між молоддю Сходу, Півдня і Заходу України; руйнація стереотипів у сприйнятті один одного; формування простору, де можна почути думки учасників з різних областей та виробити спільне бачення вирішення конфліктів сучасної України; обмін досвідом у громадській діяльності; навчання учасників впливати на владу, змушувати владу чути громаду; встановлення тісних контактів між активною молоддю, задля розбудови цілісної суверенної України.

Формат проекту - серія семінарів та інтерактивних тренінгів із використанням активних методик та практик.

Учасників чекають цікаві обговорення, дискусії, воркшопи, екскурсії, зустрічі з відомими особистостями, музеї та виставки,  нові друзі та яскраві враження!

Вимоги для кандидатів:

 

  • Бути віком від 20 до 35 років та проживати на території 8 областей: Одеська, Миколаївська, Херсонська, Харківська, Запорізька, Дніпропетровська, Донецька та Луганська. У проекті можуть брати участь вимушені переселенці із вищеозначених областей.
  • Взяти на себе зобов’язання брати участь у 3 днях навчання та заходах, що будуть відбуватися під час поїздок.
  • За результатами поїздки взяти участь у прес-конференції в своєму місті, зробити презентацію поїздки у ВНЗ, де навчаєтеся або громадах, які представляєте.

 

Відібраним учасникам організатори компенсують проїзд, проживання та харчування під час проекту. Один учасник може взяти участь лише у одній поїздці.

Найбільш активні візьмуть участь у заключній дводенній поїздці в Київ та зустрічах в ВРУ, КМУ, профільних комітетах. Ця поїздка запланована на червень 2015року. Учасники будуть відібрані шляхом конкурсу.

Для поїздках в травні претендентам необхідно подати анкету кандидата шляхом заповнення форми за посиланням

 

Останні день подачі анкети – 10 травня 2015 року

Учасники отримають підтвердження про участь в першому етапі по електронній пошті або по телефону не пізніше 16 травня 2015 року включно.

Організатори залишають за собою право відмовити в участі у проекті за результатами відбору в зв’язку з обмеженою кількістю місць.

Поїздки заплановано наступним чином (дати є орієнтовними. Після відбору всім переможцям буде повідомлено точні дати поїздок).

 

  1. 23-25 травня - поїздка до м. Рівне – учасники з Харківської та Херсонської областей
  2. 22-24 травня - поїздка у м. Кам’янець-Подільський - учасники Донецької та Миколаївської областей
  3. 30 травня -1червня - поїздка у м. Івано-Франківськ - учасники Запорізької та Луганської областей
  4. 29-31 травня - поїздка у м. Ужгород - учасники Дніпропетровської та Одеської областей

 

Більше інформації на сторінці ГО Молодіжна Альтернатива у Facebook: https://www.facebook.com/youth.alt , та на нашому сайті: http://ya.org.ua/

Контакти:

«Молодіжна Альтернатива»

Тел (38 044) 5928669, (38044) 279 02 52

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Проект здійснюється ГО «Молодіжна Альтернатива» за фінансової підтримки Національного Фонду Підтримки Демократії

Відео

English version