Обмінні поїздки для студентів зі Сходу та Півдня на Західну Україну

Якщо Ви молоді, активні, прагнете змін, плануєте жити у вільній, єдиній та суверенній Україні - ця можливість для ВАС. У рамках проекту: «Єдність у різноманітті: подолання стереотипів та конфліктів, налагодження діалогу між молоддю Сходу, Півдня та Заходу» ГО Молодіжна Альтернатива запрошує молодих, активних та небайдужих людей взяти участь у проекті обміну між студентами Сходу, Півдня та Заходу України.Даний проект — це 8 триденних поїздок молоді зі Східних та Південних міст та областей у Західні (Львів, Тернопіль, Чернівці, Луцьк, Івано-Франківськ). У проекті беруть участь Одеська, Миколаївська, Херсонська, Харківська, Запорізька, Дніпропетровська, Донецька та Луганська області.


Мета проекту - встановлення діалогу між молоддю Сходу, Півдня і Заходу України; руйнація стереотипів у сприйнятті один одного; формування простору, де можна почути думки учасників з різних областей та виробити спільне бачення вирішення конфліктів сучасної України; обмін досвідом у громадській діяльності; навчання учасників впливати на владу, змушувати владу чути громаду; встановлення тісних контактів між активною молоддю, задля розбудови цілісної суверенної України.

Формат проекту - серія семінарів та інтерактивних тренінгів із використанням активних методик та практик.

Учасників чекають цікаві обговорення, дискусії, воркшопи, екскурсії, зустрічі з відомими особистостями, музеї та виставки,  нові друзі та яскраві враження!

Вимоги для кандидатів:

 

  • бути віком від 20 до 35 років та проживати на території 8 областей Одеська, Миколаївська, Херсонська, Харківська, Запорізька, Дніпропетровська, Донецька та Луганська області. У проекті можуть брати участь вимушені переселенці із вищеозначених областей
  • взяти на себе зобов’язання брати участь у 3 днях навчання та заходах що будуть відбуватися під час поїздок
  • за результатами поїздки взяти участь у прес-конференції в своєму місті, зробити презентацію поїздки у вузах де навчаєтеся або громадах, які представляєте

 

Організатори компенсують проїзд, проживання та харчування під час навчання.

Учасники будуть відібрані шляхом конкурсу.

Заповнити та подати анкету кандидата на участь у конкурсі можна шляхом заповнення електронної форми або у форматі word і надіслати її до 27 лютого 2015 року.

12 найбільш активних учасників будуть запрошені на дводенну поїздку в Київ та візьмуть участь у зустрічах в ВРУ, КМУ, профільних міністерствах.

Поїздки будуть відбуватися у два етапи. Перший - у другій половині березня, другий - у другій половині квітня. Один учасник може взяти участь лише у одній поїздці. Заключна поїздка у Київ запланована на червень 2015року.

Учасники отримають підтвердження про участь в першому етапі по електронній пошті або по телефону не пізніше 6 березня 2015 року включно.

Організатори залишають за собою право відмовити в участі у Школі за результатами відбору в зв’язку з обмеженою кількістю місць.

Поїздки першого етапу заплановано наступним чином (дати є орієнтовними. Після відбору протягом 3-7 березня всім переможцям буде повідомлено точні дати поїздок).

13-15 березня - поїздка до м. Луцьк – учасники Запорізька та Миколаївська області

19-21 березня - поїздка у м. Тернопіль - учасники Херсонська, Луганська області

26-28 березня - поїздка у м. Львів - учасники Харківська, Дніпроперовська області

2-4 квітня - поїздка у м. Чернівці - учасники Одеська та Донецька області

Контакти: «Молодіжна Альтернатива» Тел (38 044) 5928669, (38044) 279 02 52

e-mail: m Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

Проект здійснюється ГО «Молодіжна Альтернатива» за фінансової підтримки Національного Фонду Підтримки Демократії

 

Відео

English version