Стипендії в Європейському соціально-економічному комітеті у Брюсселі

Два рази на рік Європейський соціально-економічний комітет (European Economic and Social committee) пропонує стажування для випускників університетів тривалістю від п'яти місяців.

 

За цей період стажери зможуть дізнатися про роль комітету та його діяльності та отримати професійний досвід роботи у мультикультурному середовищі одного з відділів комітету. Вони починаються 16 лютого та 16 вересня кожен рік і проходять в офісі комітету в Брюсселі. Тривалість стажувань для громадян країн, що не входять в ЄС, становить шість місяців.

До участі у програмі запрошуються випускники вищих навчальних закладів, які є громадянами країн, що не входять в ЄС. Кандидати повинні мати визнану університетську ступінь, що свідчить про завершення принаймні трьох років навчання або документ, що підтверджує про завершення шести семестрів навчання. Також вони повинні володіти однією з робочих мов комітету. Вікових обмежень для участі немає.

Для участі в конкурсі необхідно:

  • заповнити онлайн-заявку, в якій слід вказати здобута освіта, досвід роботи, мотивацію до участі, володіння мовами, за бажанням прикріпити CV і рекомендаційні листи.
  • Кандидати повинні бути готові представити копії дипломів, договорів з минулої роботи, паспорт, медичну довідку та витяг з поліції про судимості у разі, якщо їх заявка пройде попередній відбір.

Заявки приймаються до 30 вересня на весняну сесію і до 31 березня 2013 року - на осінню.

 

Відео

English version