Студенти знайшли застосування гвинтокрилу Януковича

 

 

У середу, 7 грудня, о 14.00 біля станції метро «Вокзальна» у Києві відбудеться флешмоб студентів «Пане Президенте, довезіть на гвинтокрилі», повідомляє УНІАН.

Молодь скаржиться, що останніми днями в касах «Укрзалізниці» виник штучний дефіцит квитків, унаслідок чого багато студентів не зможуть зустріти в родинному колі  Новорічні свята.

“Ніби то з метою «оптимізації» та «підвищення економічної ефективності», влада скасувала деякі маршрути та скоротила кількість працівників залізниці. Відтак, наприклад, жителів Луганщини позбавляють прямого залізничного сполучення з Києвом, Львовом, Харковом. На слуху також плани приватизації «Укрзалізниці» – об’єкта стратегічного значення”, – йдеться у повідомленні «Відсічі».

З метою привернення уваги влади і громадськості до проблеми організатори акції змонтують біля Головного залізничного вокзалу іграшкову залізницю, яка «замінить» справжні поїзди, та пропонуватимуть людям, яким не вдалось купити квиток, погратись нею. Також поширюватимуться  листівки у вигляді квитків.

 

 

Відео

English version